Arama

Okan Buruk, Gaziantep FK karşısında ilk 11’ini belirledi

7 ay önce

Trendyol Süper Lig’in 23. Haftasında Galatasaray kendi sahasında Gaziantep FK ekibini konuk edecek. Mücadele öncesi teknik direktör Okan Buruk ilk 11’ini belirledi.

Okan Buruk, Gaziantep FK karşısında ilk 11’ini belirledi
ad image
ad image

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında, bugün sahasında Gaziantep FK ile kritik bir mücadeleye çıkıyor. RAMS Park'taki bu önemli karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak ve hakem Arda Kardeşler yönetiminde olacak. Fenerbahçe'nin liderliğini sürdürdüğü ligde, Galatasaray 57 puanla ikinci sırada yer alıyor ve liderle arasındaki 3 puanlık farkı kapatmayı hedefliyor. Fenerbahçe'nin bu hafta MKE Ankaragücü karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından, sarı-kırmızılılar da puan kaybı yaşamak istemiyor.

İSTATİSTİKLER VE ÖNCEKİ KARŞILAŞMALAR

Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar oynadığı 22 maçta 18 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 yenilgi ile dikkat çekiyor. Gaziantep FK ise 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 15. sırada bulunuyor. İki takım arasındaki sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Galatasaray 3-0 kazanmıştı.

icardı-i65b75ad622a55.jpg

KADRODAKİ EKSİKLER VE CEZA SINIRINDAKİ OYUNCULAR

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı, Sergio Oliveira, Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu sakatlık ve milli takım görevleri nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca, Davinson Sanchez ve Kerem Aktürkoğlu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

GALATASARAY'IN LİGDEKİ SON PERFORMANSI

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de son 10 maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Bu süreçte 8 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Galatasaray, ligin 12. haftasından bu yana mağlup olmadı. Ayrıca, son 3 lig maçını kazanarak formda olduklarını gösterdi.

SAHASINDA YENİLMEDİ

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında oynadığı son 28 maçta yenilgi almadı. Bu başarılı seriyi sürdürmek isteyen sarı-kırmızılılar, evindeki son yenilgisini geçen sezonun ilk iç saha maçında Giresunspor karşısında almıştı. O zamandan bu yana 26 galibiyet ve 2 beraberlik elde ettiler.

icardı2-i65b75ae5832da.jpg

SAHASINDA PUAN KAYBETMEYEN TEK TAKIM

Bu sezon Süper Lig'de RAMS Park'ta oynadığı 11 maçın tamamını kazanan Galatasaray, evinde puan kaybetmeyen tek takım konumunda bulunuyor.

SAVUNMADA LİGİN EN İYİSİ

Galatasaray, bu sezon ligde en iyi savunma performansına sahip takım olarak öne çıkıyor. 22 maçta rakip filelere 46 gol gönderen ekip, kalesinde sadece 13 gol gördü. 11 maçta kalesini gole kapatarak, ligin en az gol yiyen takımı unvanını koruyor.

icardı3-i65b75af4e0154.jpg

Galatasaray’ın Gaziantep FK karşısındaki muhtemel ilk 11’i şöyle

Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Davinson Sanchez, Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image