Arama

ÖZEL HABER! Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'ndan dev projeler

3 ay önce

Şahinbey Belediye Başkanlığı’na dördüncü kez seçilen Mehmet Tahmazoğlu yeni dönemde dev projeleri ile Şahinbey‘i hizmet yağmuruna tutmayı hedefliyor.İşte Tahmazoğlu, işte dev projeler..

ÖZEL HABER! Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'ndan dev projeler
ad image
ad image

Şahinbey Belediye Başkanlığı’na dördüncü kez seçilen Mehmet Tahmazoğlu yeni dönemde dev projeleri ile Şahinbey‘i hizmet yağmuruna tutmayı hedefliyor. Şu ana kadar yaptığı rüya projelerle Türkiye’de gündem olan Mehmet Tahmazoğlu, haber müdürümüz Mustafa Teke ile bir araya gelerek önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tahmazoğlu, yapacağı yeni projeler ve yol haritası ile ilgili önemli bilgiler verdi. Şu ana kadar Türkiye’nin en büyük ikinci camii olan Millet Camisini yapan, yine Türkiye’nin en büyük kütüphanelerinden birisini Gaziantep’e kazandıran ve kongre merkezleri yaparak Şahinbey ilçesine kazandıran Mehmet Tahmazoğlu yeni projeleri ile gümbür gümbür geliyor.

KURBANLIK FİYATLARI YAKIN TAKİPTE

Şahinbey Belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurban Bayramı’nın yaklaştığı şu günlerde kurbanlık fiyatlarını birebir yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta kurbanlık fiyatlarının fahiş fiyatlara yükselmeyeceğini ve buna engel olacağını belirterek, “Gerekirse Şahinbey Belediyesi olarak biz de kurbanlık satarız” mesajı veren Mehmet Tahmazoğlu, 2024 yılı kurban bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarının 185 TL’yi geçmeyeceğini söyledi. Üreticinin ve satıcının para kazanmadığını aradaki kişilerin para kazandığını dile getiren Tahmazoğlu, kurbanlık fiyatlarını yakından takip ettiğini ve fiyatların yükseltilmesi durumunda gerekirse belediye olarak kendilerinin de kurbanlık satacağını belirterek bazı dernek ve odalara inceleme başlatıldığını söyledi.

ÇİMENTO FİYATLARI DÜŞTÜ

Geçtiğimiz haftalarda Gaziantep’teki inşaat sektöründe çimento ve beton fiyatlarının çok yükselmesine dikkat çeken Mehmet Tahmazoğlu, “O açıklamalarımızdan sonra görüyorum ki inşaat sektöründe çimento fiyatlarının biraz olsun düştüğünü gördük. Biz halkımızın menfaati için ve daha uygun fiyatlara çimento ve beton alabilmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. İnşaat sektörünün ayakta kalabilmesi için çimento ve beton satanların kazandıkları inanılmaz paralar da indirim yapmaları gerekiyor. Çok büyük paralar kazanıyorlar. Ama benim halkım zarar görüyor. Onun için çimento ve beton fiyatlarında indirim olduğu bilgisi bize geliyor” diye konuştu. 

Tahmazoğlu-Teke-i6659802799130.jpg

DEV PROJE; İKİ KATLI YOL 

Türkiye’nin ikinci büyük ilçesi olan Şahinbey‘e yaptığı hizmetlerle takdir toplayan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, üç katlı yeşil vadi köprülü kavşak ve Şahinbey tünellerinden sonra bir büyük ve dev projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesini demokrasi meydanına bağlayacak olan iki katlı yol yapacağını ve bu projesinin hazır olduğunu söyledi. Bu proje ile Şahinbey’in bir kat daha güzelleşeceğini dile getiren Tahmazoğlu, Türkiye’de bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. 

FISTIK VE BAKLAVAYI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Mehmet Tahmazoğlu, inşaatta yaşanan çimento ve beton krizine nokta koyduktan sonra kurban bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlar için harekete geçerken bir başka projesi ise Gaziantep’in ünlü Antep fıstığı ve baklavası için önlem almaya hazırlanıyor. Tahmazoğlu, antepfıstığındaki yükselişe engel olmak için, “gerekirse fıstığı biz alır biz satarız ve üreticiye destek oluruz” dedi.

Millet cami-i6659804628f22.jpg

LAHMACUN YAPACAK

Şahinbey Belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu‘nun bir başka önemli projesi ise gastronomi kenti olan ve gıda sektöründeki inanılmaz yükselişe engel olmak. Tahmazoğlu, belediyenin kendi restoranlarını açacağını ve vatandaşa daha uygun yemek vereceğini belirterek, özellikle lahmacun restoranı açarak vatandaşa hizmet edeceklerini söyledi. Tahmazoğlu, lahmacun konusunda gerekli çalışmaların yapıldığını ve kısa sürede bu projelerde hayata geçirmek istediğini söyledi.

millet kütüphane-i66598046c5328.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image