Arama

ÖZEL HABER : Gaziantep FK'da Memik Yılmaz belediye başkan adayı oluyor mu?

9 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz'ın MHP'den Oğuzeli Belediye Başkan aday adayı olacağı konuşulurken Yılmaz, son kararı Pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısında verecek.

ÖZEL HABER : Gaziantep FK'da Memik Yılmaz belediye başkan adayı oluyor mu?
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz'ın Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik'İ ziyaretinden sonra aday adaylığı gündeme gelirken tekspor.net'in edindiği bilgiye göre Ankara'da yaptığı görüşmelerde ise aday adayı olması konusunda onay aldığı öğrenilirken kesin kararını ise Pazartesi günü verecek. Yılmaz'ın Pazartesi günü basın toplantısı düzenleyeceği ve son kararını açıklayacağı öğrenildi.  

GAZİANTEP FK NE OLACAK?

Memik Yılmaz'ın aday adaylığı konuşulurken Oğuzeli Belediye başkan aday adayı olması halinde Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığının ise ne olacağı merak ediliyor. Yılmaz'ın aday olması halinde ise Gaziantep FK'dan ayrılması gündeme gelecek.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image