Arama

Ömürcan'ın 27 numara aşkı

9 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nün başarılı isimlerinden Ömürcan Artan, Gaziantep'in plakası olan 27 numaralı formanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Ömürcan'ın 27 numara aşkı
ad image
ad image

Kamil Ocak Spor Lisesi'nde bir öğrencinin sorduğu soru üzerine 27 numaranın önemini anlatan Ömürcan Artan, ‘’Doğum tarihim 27 Temmuz ve oynadığım diğer takımlarda 27 numaralı formayı giydim. Hatta bunun üzerine sıkça sorulan sorulardan birisi, Sen Gaziantepli misin? Sorusuydu. Ankara’da gezerken de, başka yere gittiğimde de sürekli bu soruyla karşılaştım. 

Annem bu sıkça sorulan sorunun üzerine, oğlum sanırım Gaziantep’te oynayacaksın dedi. 2 yıl sonra Gaziantep’e transfer oldum ve gelir gelmez ilk olarak numaranın müsait olup olmadığını sordum. 27 numara bende çok büyük anlam taşıyordu ve bir de Gaziantep’e transfer olup giymek ise büyük bir gurur kaynağı oldu” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image