Arama

Mutlu Özpineci : Sakıp hoca bizi derinden üzdü

1 yıl önce

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci, hayatını kaybeden Sakıp Özberk'in kendilerini ve tüm Gaziantepspor camiasını derinden üzdüğünü açıkladı.

Mutlu Özpineci : Sakıp hoca bizi derinden üzdü
ad image
ad image

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci, İskenderun Arsus’da yazlık evinde denize girerek boğulan ve hayatını kaybeden Teknik Direktör Sakıp Özberk’in vefatı Gaziantepspor camiasında şok etkisi yarattı. Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci, “Sakıp hocanın vefatı bizleri derinden üzdü. Bizim ve ve tüm Gaziantepliler için efsane bir isimdi. Kulübümüze ve Türk futboluna çok büyük hizmetleri oldu. Gaziantep futbolunun bir yerlere gelmesine öncülük etti. Çok sayıda teknik direktör ve futbolcu çıkmasında başrol oynadı. Yıllarca Gaziantepspor’u zirvede tuttu. Böyle bir değerin vefat etmesi bizleri çok üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm spor camiası ve Gaziantepspor camiasına başsağlığı diliyorum” ifadesini kullandı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image