Arama

Mustafa Öztürk Yazdı.. Yeniden Merhaba

1 yıl önce


Mustafa Öztürk Yazdı.. Yeniden Merhaba
ad image
ad image

Çok uzun zaman oldu köşeye yazmayalı. O yüzden köşe yazıma yeniden merhaba diyerek başlıyorum. Bundan sonraki çalışanlarda zaman zaman tekspor.net adresinde sizlerle birlikte olmak. 

Geçen hafta oynanan maçlarla yeni sezona merhaba dedik. Her sezon olduğu gibi bu sezonda hakemlerin kararları tartışılır durumdaydı. Sezonun ilk maçında Fenerbahçe ile oynayan Gaziantep Futbol Kulübü'nün ortaya koyduğu dirençli futbolu takdire şayandı. Maçın detaylarını maçlardan sonra birçok köşe yazarının değerlendirmelerinden yola çıkarak bir fikir sahibi olmuşsunuzdur. Ancak genel olarak Gaziantep Futbol Kulübü'nün taraftar görüşmeleri ve futbol severlerin dile getirdiği tek ve en önemli şey dirençli futboldu.

 

SİVASSPOR MAÇI

Bu hafta ligin köklü ve güçlü takımlarından Sivasspor’u ağırlayacağız. Zor bir maç olacağı kesin. Mücadele gücü yüksek ve keyifli bir maç olacağına inanıyorum. Bu karşılaşma Max Gradel içinde ayrı bir önem taşıyor. Max 3 sezon formasını giydiği Sivasspor’a karşı ilk maçına çıkacak. Onun için duygu yüklü bir maç olacaktır. Gaziantep Futbol Kulübü’nün en önemli silahlarından olan Max’ın bu karşılaşmada sonucu etkileyecek, hatta maçı koparacak oyuncu olacağına inanıyorum. Umarım sonuç hepimizin istediği gibi galibiyetle olur. Daha sonraki hafta Konya deplasmanı ardından son şampiyon Galatasaray’ı ağırlayacağız. Birbirinden zorlu maçlar var. Bu zorlu viraj Sivaspors maçının önemini daha da arttırıyor.

 

MEKÂNIN CENNET OLSUN SAKIP HOCAM

Gaziantep'in yetiştirdiği en önemli futbol adamlarından olan Sakıp Özberk'in vefatı hepimizi derinden üzdü. Profesyonel futbol kariyerine Reyhanlıspor'da başlayan Özberk, 1966 yılında Ankaragücü'ne transfer oldu. 1972'de ise başkent ekibinden ayrılarak 1975'in sonuna kadar formasını giydiği Adana Demirspor'a geçti. 1975 yılında ise memleketinin takımı ve sonrasında teknik direktör olarak efsaneleşeceği Gaziantepspor'a transfer oldu ve 1977 yılında futbolu bıraktı. 1988'de teknik direktörlük kariyerine adımdan Sakıp hoca 1991'de Gaziantepspor'a teknik direktör olarak geri döndü. Sakıp hoca 1999'da Gaziantepspor'u Süper Lig'de üçüncü şampiyonluğu taşıyarak Gaziantepspor'u Avrupa'ya taşıdı. Birçoğu önemli futbolcuyu da Tür Futboluna kazandıran Sakıp hocaya Allahtan Rahmet mutlu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image