Arama

Mustafa Öztürk yazdı.. UMUTLARDAN UMUTSUZLUĞA

1 yıl önce


Mustafa Öztürk yazdı.. UMUTLARDAN UMUTSUZLUĞA
ad image
ad image

 

 Geçen hafta F.Bahçe, 10 kişinin kırılmasına rağmen dirençli futbol ortaya koyan ve tüm Gazianteplileri gelecek adına umutlandıran Gaziantep FK'da bu hafta yoktu.

Yaşanan deprem felaketinin ardından futbolu özlediğini söylediüz şehir de beklenen tazminatı vermedi. Tribünlerde istenen doluluk oranı olmadığı gibi takımı ateşleyen bir destek de yoktu. Tam tersine tribünlerden tepki dahi vardı. 

Maçın hikâyesine gelindiğinde özellikle ilk yarıda sahada beklenenin çok uzağında bir Gaziantep FK vardı. Max Gradeldışında hiç kimsenin gözlemediği bir kabası yoktu. Max eski takımına karşı varını yoğunu ortaya koysa da, futbol kolektif bir oyundur. Tek başına rahmetli Maradona olsa ne yazar. Geçtiğimiz hafta ilkyazımda yazmıştım. Gaziantep FK'nınilk dört haftalık zorlu bir parametreü var. Bu zorlu virajı en az yürümekle silmek gerek diye. Puan çıkarabiliriz ve kendi evimizde oynadığımız bir maçtan boş alanımızı ele geçiririz. Şimdi sırada Konya'daPlazmasını ve ardından son şampiyon Galatasaray'ı ağırlayacağız. Sizce bu iki maçtan kaç puan çıkarabiliriz?

Bence çok zor..! Gelecekte olmak gerekirse tabii ki.. Ama umut dağıtalım gerçekleri yaygınlaştıralım gaz verelim dersek 6 puan..

Ligin yeni takımlarından Pendik ve Samsunspor maçları görülüyor. Her iki takımda da bizim şuaınki Gaziantep FK'dan çok daha iyi ve kolektif olarak oynuyor. Evet lig uzun bir maraton daha köprünün altından çok sular akar ama..! Daha yolun başındayken, bu takımın gücünün artması ve dışarı çıkması gerekiyor. Bu arada son bir cümle de taraftara söylemek istiyorum.. Ligin yeni takımlarından Samsunspor taraftarının F.Bahçe maçında gösterdiği destek bize örnek olsun. Bir şehrin halkının bir şehir takımına ancak bu kadar sahip olabilir.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image