Arama

Mustafa Öztürk Yazdı.. Bu sistem bu ligde tutuyor

10 ay önce


Mustafa Öztürk Yazdı.. Bu sistem bu ligde tutuyor
ad image
ad image

Gaziantep FK ligdeki rakiplerinden olan Alanyaspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Gerçekten de çok iyi bir skor ve çok önemli bir galibiyet. Alanyaspor Gaziantep FK maçını izlerken Alanyaspor’un tek kale oynadığı bir maçı izledik. Oyun formatı gereği Gaziantep FK kontra atak futbolu oynuyor. Marius Sumudica Gaziantep FK’ya aşıladığı bu sistem futbol şovunun tam tersi olsa da bizim ligimizde işleyen ve işe yarar bir sisteme dönüştü. Alanya maçının ilk 15 dakikası beni aldatmıyor. O 15 dakikalık bölümde baskılı bir Gaziantep FK vardı ancak oyunun geri kalan bölümlerinde Alanyaspor’u izledik. Oyunun hakimi tamamen Alanyaspordu ve yüzde 70’e yüzde 30 topla oynama oranı vardı. Ancak kazanılan penaltı ve Gaziantep FK’nın bu sezon ki en iyi transferi Dragus’un takipçiliği işin bir anda lehimize dönmesini sağladı. Öyle yada böyle Gaziantep FK gol yemeden golü bulup yatışa geçiyor sonra yüklenen rakiplerin verdiği boşlukları iyi değerlendirip iki veya üçüncü golü atıyor. 

Bu karşılaşmada Marius Sumudica tribündeydi. O locada maç izlerken dahi yerinde duramıyor hop oturup hop kalkıyordu. İlginç bir kişilik ve karakter. Öyle olmasa maçtan sonra dahi genel yayın yapan spor kanallarında maçtan çok MariusSumudica konuşulmazdı. Halen Gaziantep FK’dan ayrılırken söylediği sözler konuşuluyor. Bizim için önemli olan şimdilik Gaziantep FK’nın aldığı galibiyetler. Bu şekilde de devam ederse kimse eski defterleri açıp kurcalamaz. Her şey iyi giderken, kimse kötü çocuk olmak istemez. Tabi bu iyi gidişi Marius Sumudica’da iyi değerlendirecek ve yönetime sözleşme uzatmak için baskı yapacak. Nasıl hocanın sistemine alıştıysak huyuna da alıştık.

Gaziantep FK önümüzdeki hafta sonu 25 Kasım Cumartesi günü 16:00’da MKE Ankaragücünü ağırlayacak. Çok zor bir maç olacağı kesin Ankaragücü son dönemlerde düşüşte. Kadro kalitesi alınan sonuçlarla eş değer değil. Onlarda buraya galibiyet için gelecektir. Ancak oyun tarzları Gaziantep FK’nın istediği gibi. Çok açıklar vereceklerdir. Verilen bu açıkları da Marius Sumudica’nın öğrencileri iyi değerlendirirse muhteşem bir çıkış yakalamış olacağız.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image