Arama

Muğla'da Gaziantep Polisgücü yeni bir tarih yazıyor

1 yıl önce

Türkiye Hokey Federasyonu Erkekler Salon Süper Ligi maçları heyecanla devam ederken şampiyon Gaziantep Polisgücü, rakiplerini tek tek mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. 5’te 5 yapan Gaziantep Polisgücü Hokey takımı, son maçında Alanya Yıldızlar’ı 13-3 mağlup etmeyi başardı.

Muğla'da Gaziantep Polisgücü yeni bir tarih yazıyor
ad image
ad image


Muğla’da 14 Aralık’ta başlayan ve 18 Aralık’ta sona erecek olan Türkiye Hokey Federasyonu Erkekler Salon Süper Ligi maçlarında Polisgücü fark yaratmaya devam ediyor. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan’ın yalnız bırakmadığı polisgücü hokey takımı son maçında Alanya Yıldızlarının 13-3 mağlup ederek 5’te 5 yaptı. Şu ana kadar, Nizip Zeugma Spor Kulübü’nü 7-3, Amasya Gençlik Spor Kulübü’nü 9-3, Esenyurt Gençlik Spor Kulübünü 16-2ve Kahramanmaraş Hokey Spor’u 12-5 mağlup eden Polisgücü adeta yeni bir tarih yazmaya başladı.
KAPLAN’IN ASLANLARI
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, şu ana kadar oynadıkları 5 maçın tamamını farklı skorlarla kazandıklarını dile getirdi. Kaplan, teknik heyet ve sporcuları tek tek tebrik ederek, “Salonda yeni bir şampiyonluk için mücadelemiz devam ediyor. Oyuncularımızı ve hocalarımızı tebrik ediyoruz. Şu ana kadar alınan sonuçlar bizleri mutlu etti. Gaziantep’i Süper Lig’de en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image