Arama

Merinos'un Sultanları lige hazır

1 hafta önce

Merinosspor Kadın voleybol takımı yaptığı transferlerle dikkat çekiyor. Sultanların kadrosu güçlenirken yeni sezon hazırlıkları ise devam ediyor.

Merinos'un Sultanları lige hazır
ad image
ad image

Bu sezon yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren ve yeni sezona hazırlanan Merinos Kadın Voleybol takımı önemli oyuncuları kadroya dahil etti. Kulüp Başkanı Ali Atalar önderliğinde güçlü bir kadro oluşturan Merinosspor, yeni sezonda Sultarlar Ligi hedefiyle yola devam edecekler. Kadınlar 1. Ligi'nde bu sezon zirve hesapları yaptıklarını ve bu doğrultuda önemli oyuncular transfer ettiklerini dile getiren Ali Atalar, "Şu ana kadar aldığımız oyuncularla kadromuzu güçlendirdi. Bu sezon adımızdan bahsettirmeye devam edeceğiz" dedi.

Merinos Kadın voleybol takımı şu ana kadar, Ellen Braga, Melis Yalnız, Elif Beyza Gölcü, Kardelen Gram, İrem Malatyalı, Sude Naz Uzun, Deniz Devrim Düzen, Paola Santiago, Petin Özkılıçcı, Melike Çadır, Damla Aksu ve Büşra Mutlu ile sözleşme imzaladı. 

Ali Atalar-i66e191ab387e6.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image