Arama

Merinos'un sultanları Ereğli'yi 3-0 mağlup etti

7 ay önce

KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi B grubu 7. Hafta mücadelesinde Merinos Kadın Voleybol takımı evinde konuk ettiği Ereğli Belediyespor’u çok rahat bir oyunla 3-0 mağlup etti ve üst üste 2. galibiyetini aldı.

Merinos'un sultanları Ereğli'yi 3-0 mağlup etti
ad image
ad image

Gaziantep Üniversitesi Sporium’da oynanan maçta Merinos, rakibi Karadeniz Ereğli Belediyespor’u 25-11, 25-11 ve 25-20’lik setlerle 3-0 mağlup ederek galibiyete çok rahat ulaştı. Geçen hafta da Ankara deplasmanında lideri deviren mavi-beyazlı melekler üst üste 2. galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü. Grubunda play-off hesapları yapan Merinos, Ereğli ekibi karşısında aldığı 3-0’lık galibiyet sonrası puanını 15 yaptı ve TED Ankara Kolejlilerin 1 puan gerisinde 5. sırada yer aldı.

 

ESKİŞEHİR’E GİDECEKLER

Üst üste aldığı 2 galibiyet ile play-off yarışını sürdüren Merinos Kadın Voleybol Takımı, Pazar günü Eskişehir deplasmanında Peyman Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecekler. Karadeniz Ereğli maçının ardından ara vermeden çalışmalarına başlayan mavi-beyazlılar Pazar günü saat 16.00’da karşılaşacakları Peyman Spor Kulübü maçını da kazanıp Play-Off iddiasını sürdürmeye çalışacaklar. Baş antrenör İbrahim Çadır, takımın her geçen gün daha iyi noktaya geldiğini ve Merinos’un Play-Off’larda yer alacağının sözünü verdi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image