Arama

Memik Yılmaz : Fenerbahçe hakem sayesinde kazandı diyemem

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Fenerbahçe maçıyla ilgili flaş bir açıklama yaparak, “Fenerbahçe hakem sayesinde kazandı diyemem” diyerek dikkat çeken açıklama yaptı.

Memik Yılmaz : Fenerbahçe hakem sayesinde kazandı diyemem
ad image
ad image

Karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen’in çok kritik anlarda çaldığı düdüklerle canlarını acıttığını dile getiren Memik Yılmaz, “Futbol hayat gibidir, her an hata yapabilirsiniz. Ama önemli olan bu hatayı hangi duygularla hareket edip gerçekleştirdiğinizdir. Fenerbahçe ligimizin en güçlü takımlarından, hakem sayesinde kazandılar gibi bir cümle asla kullanamam. Ama sadece şunu söyleyebilirim ki, hakemin çok kritik hataları oldu. Takımımıza çok kolay gösterilen kartlar varken, rakibimiz tek bir sarı kart dahi gösterilmedi. Bu bizim canımızı fazlasıyla yaktı. Fenerbahçe gibi bir camianın hakem desteğine ihtiyacı olabilir mi? Onlar bile hakem hatasıyla galibiyeti asla istemez. Biz de öyleyiz, destek beklemiyoruz ama adalet konusunda daha hassas olmak zorundayız” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image