Arama

Maxim Beşiktaş'ta kalacak mı? dönecek mi? Gözler Rumen oyuncuda

1 yıl önce

Kahramanmaraş Merkezli depremden sonra Süper Lig’e devam etmeyen ve çekilen Gaziantep Futbol Kulübü’nün kiralık olarak Beşiktaş’a gönderdiği Alexandru Maxim’in durumu netleşmeye başladı. Beşiktaş, Gaziantep’in 2.5 milyon Euro Bonservis teklifini kabul etmezken Maxim’in ise nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Maxim Beşiktaş'ta kalacak mı? dönecek mi? Gözler Rumen oyuncuda
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Alexandru Maxim’in İstanbul’da çok mutlu olduğu ve Beşiktaş’ta oynamak istediği öğrenilirken kulüplerin bonservis için anlaşma yapamadıkları bildirildi. Bundan dolayı Rumen futbolcunun nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenirken, Maxim’in büyük ihtimalle alacaklarına karşılık sözleşmesini feshedebileceği ileri sürüldü. Gaziantep Futbol Kulübü yönetiminin bu futbolcu için nasıl bir yol izleyeceği ise merak edilirken Beşiktaş yönetiminin 33 yaşındaki oyuncu için 2.5 milyon Euro bonservis ödememek istediği öğrenildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image