Arama

Max Gradel meydan okudu

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü’nün Sivasspor’dan transfer ettiği Max Gradel, Fenerbahçe maçı öncesinde kendinden emin konuştu. “İnsanların bazen yeni meydan okumaya ihtiyacı olabilir. Bende yeni sayfa açtım” dedi.

Max Gradel meydan okudu
ad image
ad image

 

Fenerbahçe maçı öncesi takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü’nde antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Max Gradel, kendisi için yeni bir sayfa açıldığını ve takımına katkı sağlamak için burada olduğunu söyledi.
Gradel, "İnsanların yeni meydan okumalara ihtiyacı olabiliyor. O yüzden Gaziantep FK'deyim. Onun için de takımda yer almaktan mutluyum." dedi.
Gradel, yeni sezon kampına sonlara doğru katıldığını hatırlatarak, takımda kendisinin de çok iyi karşılandığını dile getirdi.
Sezondaki ilk maçlarını Fenerbahçe ile yapacakları için heyecanlı olduğunu aktaran Gradel, şunları kaydetti:  "Büyük takımlara karşı oynamayı seviyorum. Çünkü yeni transferleri var ama transferleri adaptasyon sürecini tamamlamadı. Adaptasyon süreçlerini tamamlamadan onlarla oynamak bizim için avantaj olabilir. Sezona Fenerbahçe, Galatasaray gibi takımlarla oynayarak başlamak iyi olabilir. İyi bir başlangıçla sezona başlarız. Gaziantep FK taraftarlarını tanımıyorum ama depremden dolayı zor zamanlardan geçtiklerini biliyorum. Biz de gerçekten taraftarları mutlu etmek istiyoruz, eğlendirmek istiyorum. Onların desteğine ihtiyacımız var."

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image