Arama

Mavi Meleklerden Ali Erdemoğlu’na teşekkür ziyareti

6 ay önce

KFC Kadınlar 1. Lig’de Gaziantep’i başarıyla temsil eden Merinos Voleybol Takımı, kulübe verdiği desteklerden dolayı Onursal Başkan Ali Erdemoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mavi Meleklerden Ali Erdemoğlu’na teşekkür ziyareti
ad image
ad image

 

 

Bu sezon aldığı başarılı sonuçların ardından adını play-off’a yazdıran mavi beyazlılar, bu hafta oynayacağı son maçın ardından Balıkesir’de oynanacak yarı final maçlarına gidecek. Sezon boyu kulübe desteklerinden dolayı Onursal Başkan Ali Erdemoğlu’na giden Kulüp Başkanı Ali Atalar, yönetim kurulu üyesi Ahmet Kulak, teknik heyet ve sporcular çiçek takdim ederek spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

KULÜP BAŞKANI ALİ ATALAR BİLGİ VERDİ

Merinos Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Ali Atalar, geride kalan sezon hakkında Onursal Başkan Ali Erdemoğlu’na bilgiler verdi. Kulüp tarihinin en başarılı sezonunu geçirdiklerini ve play-off grup maçlarına kaldıklarını belirten Ali Atalar, “Sezon başı iyi bir yapılanma ile yola çıktık. Geldiğimiz noktada sezon bitmeden haftalar öncesi kulübümüzün adını play-off a yazdırdık. Tabi burada Erdemoğlu ailesinin bizlere verdiği destek çok önemli. Şehrimizi ve firmamız Merinos’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Balıkesir’de oynanacak olan Play-off maçlarından da en iyi sonuçlarla dönüp finale kalmak istiyoruz. Ben kulübümüzün her daim yanında olduğunuz için teşekkür ederim” dedi.

Merinos1-i65e02f024e69b.jpg

ERDEMOĞLU PLAY-OFF’TA BAŞARILAR DİLEDİ

Kulüp onursal başkanı Ali Erdemoğlu ise alınan başarı sonuçlardan dolayı tüm takımı kutlarken, gelecek hafta başlayacak olan play-off maçlarında başarılar diledi.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image