Arama

Konukoğlu'na SEÇ teşekkürü

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, tam 6 yıldır Gaziantep Futbol Kulübü'nün ulaşımını sağlayan ülkemizin gözde firması SEÇ Turizm'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Konukoğlu'na SEÇ teşekkürü
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, tam 6 yıldır Gaziantep Futbol Kulübü'nün ulaşımını sağlayan ülkemizin gözde firması SEÇ Turizm'e katkılarından dolayı teşekkür etti. Kulübe yeni bir otobüs kazandıran Memik Yılmaz, SEÇ Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Seç Turizm ve Settar beye çok teşekkür ediyorum. Yıllardır Gaziantep Futbol Kulubü'ne büyük hizmetleri oldu. Seç Otobüsleriyle takımlarımız rahat ve konforlu bir şekilde yolculuk etti. Kulübüze bu konuda hem maddi hemde manevi desteğini esirgemeyen Settar Konukoğlu'na ve tüm SEÇ personeline çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Bu arada, Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, yeni sezonda A takımın yeni otobüsüyle deplasmanlara gideceğinin altını çizdi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image