Arama

Katar'da gündem kadın hakem! Dünya Kupası'nda neler oluyor?

1 yıl önce

2022 Dünya Kupası birçok ilke ev sahipliği yaparken kış aylarında ilk kez Dünya Kupası heyecanı yaşanıyor. Bununla birlikte Dünya Kupası'nın başarılı kadın hakemi Stephanie Frappart yine bir ilke imza atacak. Başarılı kadın hakem bu kez Kosta Rika-Almanya maçında düdük çalacak.

Katar'da gündem kadın hakem! Dünya Kupası'nda neler oluyor?
ad image
ad image

KATAR'DA İLKLER YAŞANIYOR

Katar ayrıca Senegal'e de kaybederek ikinci maçında turnuvaya veda eden ilk ev sahibi ülke olarak tarihe adını yazdırdı.

2022 Dünya Kupası bir ilke daha imza atacak. FİFA, 2022 Dünya Kupası E Grubu’nda 1 Aralık Perşembe günü oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek hakemleri açıkladı.

FRAPPART TARİHE GEÇECEK

Al Bayt Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak olanKosta Rika-Almanya maçını Fransız kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek. Öte yandan Frappart’ın yardımcılığını kadın hakemler Neuza Back ve Karen Diaz üstlenecek. Böylece ilk kez bir kadın hakem Dünya Kupası tarihinde görev yapmış olacak.

TÜRKİYE-LİTVANYA MAÇINI YÖNETMİŞTİ

A Milli Futbol Takımımız'ın, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta 14 Haziran'da Litvanya ile İzmir'de oynadığı karşılaşmada da Frappart düdük çalmıştı.

Etiketler : Kosta Rika-Almanya Kosta Rika Almanya Dünya Kupası 2022 Dünya Kupası Türkiye Valencia Stephanie Frappart Hakem Katar Fransa Ronaldo Messi Portekiz Arjantin
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image