Arama

Gaziantep Baklavasında kaliteyi ucuza satan firma Antepsan

1 hafta önce

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun bu çağrısına kulak vererek, baklavada büyük indirime giden Antepsan alkışı hak attı.

Gaziantep Baklavasında kaliteyi ucuza satan firma Antepsan
ad image
ad image

Gaziantep'te baklava ve fıstık fiyatlarının yüksek olmasından yakınan ve bu konuda açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun bu çağrısına kulak vererek, baklavada büyük indirime giden Antepsan alkışı hak attı. Bayram süresince kaliteli en iyi baklavayı tüm şubelerinde 599 TL'den satan Antepsan, Gaziantep ve Türkiye'nin dört bir yanında alkışı hak etti. Gaziantep ekonomisine büyük katkı sağlayan, sanayisi ve sporuna desteğini esirgemeyen Antepson yönetimi, Gaziantep Havalimanında 1.500 TL'ye satıyan baklavayı havaalanında da 599 TL'den satmaya devam ediyor. Kaliteden hiçbir öden vermeden üretimine devam eden Antepsan, Gaziantep'in ekonomisine katkı sağlarken bunun yanında halkın daha uygun baklava almasına öncülük ediyor. 

Antepsan1-i667be795eb164.jpg

Bu arada Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise Antepsan yönetimine teşekkür ederken Şahinbey Belediyesi ise paylaşımında "Bayram öncesi Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun indirim çağrısına cevap veren ANTEPSAN firması, Mecidiye Han’da satışlarına hala devam ediyor  Birinci Sınıf Coğrafi işaretli baklavanın kilosunu 599₺ ve 1. Sınıf fıstığın kilosunu 550₺’den alabilirsiniz" dedi. 

Antepsan3-i667be7b87fdfb.jpg

Antepsan4-i667be7c86f40e.jpg

Antepsan5-i667be7d55d991.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image