Arama

İstanbul'da yeni bir tarih yazıldı! Şampiyonlar ligi şampiyonu Manchester City

1 yıl önce

2023 Şampiyonlar Ligi final maçında Manchester City, İstanbul Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Inter'ı mağlup etti ve şampiyon oldu.

İstanbul'da yeni bir tarih yazıldı! Şampiyonlar ligi şampiyonu Manchester City
ad image
ad image

 

UEFA Şampiyonlar Ligi 2022-2023 sezonu final karşılaşmasında Manchester City, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştığı Inter'ı 1-0 mağlup etti ve şampiyon oldu. Tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götüren ve finale kadar namağlup gelen İngiliz ekibinde golü 68. dakikada Rodri kaydetti.
 
Manchester City ile Inter'in Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde İngiliz ekibinin yıldız oyuncusu Kevin De Bruyne sakatlanarak karşılaşmaya devam edemedi. 30'uncu dakikada kendisini orta alanda yere bırakan Belçikalı oyuncuya ilk müdahale saha içinde yapıldı. 
Bir süre kendisini deneyen De Bruyne, 36'ncı dakikada kenara işaret yaparak değiştirilmesini istedi. Belçikalı oyuncunun yerine oyuna Phil Foden dahil oldu. Kevin De Bruyne, 2021 yılında Chelsea ile oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'nde ise 60'ıncı dakikada sakatlanarak oyuna devam edememişti. 
 
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image