Arama

İslahiye'ye Bozgeyik desteği! İyileştirme çalışmaları sürüyor

4 saat önce

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, hafta sonunu İslahiye'de geçirdi. Önce stadyumu gezen ardından şehirde incelemelerde bulunan Bozgeyik, İslahiye'nin yeniden ayağa kalkması için vargüçleriyle çalıştıklarını söyledi. 

İslahiye'ye Bozgeyik desteği! İyileştirme çalışmaları sürüyor
ad image
ad image

 

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, AK Parti İlçe Başkanı Reşit Uluşan, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural  ve Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü Daire Başkanlarıyla birlikte İslahiye'de yapılan çalışmalar masada görüşülen konuların incelemelerini sahada yerlerinde inceleyerek, gerekli istişareler yapıldığını açıkladı. 

Bozgeyik4-i66f127f1c69d6.jpg

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, "İncelemeler sonucunda; İslahiye’de afet sonrası iyileştirme çalışmaları hızla sürmekte olduğunu söyleyebiliriz. Şu ana kadar 2.956 hak sahibimize anahtarları teslim edilmiş olup bu konutlardan 1.652’sine vatandaşlarımız taşınmış durumda. Her hafta en az 10 bloğun teslimi Kaymakamlık tarafından yapılmaya devam ediliyor. Aynı anda geçici yaşam alanlarının kapanma işlemi başlamış olup 1.000’in üzerinde konteyner ilçeden Afad’ın planladığı bölgelere sevk edilerek ilçenin normal hayata dönme süreci hızlanmış durumdadır. Diğer taraftan okul ve kamu kurum inşaatlarının bir kısmı bitmiş diğer kısmı ise hızla devam ediyor. Yapılması planlanan yatırımlarla ilgili ilçemizin her zaman yanındayız gerekli görüşmeleri ve takipleri yapıyoruz. İslahiye en güzeline kavuşana dek çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir" ifadesini kullandı. 

Bozgeyik2-i66f127f0e7799.jpg

Bozgeyik3-i66f127f17be93.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image