Arama

İslahiye İlçe Stadyumu’na Bozgeyik damgası

2 saat önce

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, sporda farkını göstermeye devam ediyor. Bozgeyik, 6 Şubat depreminde hasar alan İslahiye ilçe stadyumunu bakanlık ile temas kurarak stadyumun yapımına öncülük etti.

İslahiye İlçe Stadyumu’na Bozgeyik damgası
ad image
ad image

"SÖZ İLE  DEĞİL İCRAAT İLE YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR." diyen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, İslahiye İlçe stadyumunu gezerek spor severlere şu mesajı verdi; " 6 Şubat 2023 tarihinde yaşamış olduğumuz depremin yaralarını sarmaya var gücümüzle devam ediyoruz..

Depremde ağır hasar alan Atatürk Stadyumumuza yeniden kavuşmak için bakanlığımız ile görüşmeler gerçekleştirerek gereken sözleri aldık..

Yıkılan İslahiye Atatürk Stadyumu tekrardan inşaa edilerek yerine modern 1.500 kişilik tribünü olan 4 soyunma odası bulunan güzel ilçemize yakışan modern bir hal alacaktır..

Stadyumun ilçemize en kısa zamanda yeniden kazandırılması ve bir an önce kavuşmamız için gerekli imzalar atılıyor..

Asrın felâketinden arda kalan yaraları sarmak en büyük vazifemiz, biz bu şuur içerisinde sizlerin kıymetli desteği ile yolumuza devam ederken verdiğimiz sözleri tutmanın da gururunu yaşıyoruz" dedi. 
13c93829-d402-4c68-89df-59ab3496a71d-i66efdcd14aa5e.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image