Arama

Hasan Teke'den Şahinbey'e miting gibi adaylık başvurusu

9 ay önce

Ak Parti Şahinbey ilçe eski başkanı Avukat Hasan Teke, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yeril seçimler öncesinde Şahinbey Belediyesi Başkanlığı’na aday adayı oldu. Teke, başvurusunu büyük bir katılımla Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığına yaparken İl Başkanı Murat Çetin, başvuruyu kabul etti.

Hasan Teke'den Şahinbey'e miting gibi adaylık başvurusu
ad image
ad image

Tam 5,5 yıl Türkiye'nin en büyük ilçesi olan Şahinbey'de Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan ve herkesin bağrına bastığı Avukat Hasan Teke, Şahinbey Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunu büyük bir katılımla yaptı. Oda başkanları, esnaf oda başkanları, gönüllü kuruluşlar, dernekler, muhtarlar, hemşehri dernekleri ve halkın vatandaşların gösterimi ile Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı'na giden Hasan Teke, Şahinbey Belediye Başkanlığı için başvuru yaptı.

Hasan Teke5-i655b41d72429b.jpg

Ankara'da yapılan özel görüşmeler sonrasında Gaziantep'e ayrılan Şahinbey Belediye Başkanlığı için günlük adaylık başvurusunu yapan Hasan Teke, tam anlamıyla seçkin partili tarafından karşılandı. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ile bir araya gelerek adaylık işlemlerini yapan Hasan Teke, “Ak Parti'nin her zaman bir neferi oldum. 5,5 yıl gibi bir süre Türkiye'nin en büyük ilçesi olan Şahinbey'de ilçe başkanlığı yaptım. Herkesin yanında olmaya çalıştım. Şimdi Şahinbey Belediyesi'nde yapılan çalışmalarla her zaman taktır toplayan Mehmet Tahmazoğlu başkanımdan sonra elimizdeki insanlara hizmet etmek için günlerde bulunur. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Özetle Tayip Erdoğan'ın takdiriyle umarım bu göreve istiyoruz. Halkımızın izinlerini arkamıza alarak buraya geliyoruz. Bizde il başkanımız Murat Çetin'in başarılı performansı her zaman destek olmaya ve birlikte daha güzel işler yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Hasan Teke7-i655b41ea8dfc3.jpg

Şahinbey Belediye Başkanlığı için aday aday olan Hasan Teke, daha sonra Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ile bir araya gelerek aday adaylığı incelemesini yaptı. Ak Parti İl Binasına akın eden kalabalık partili ise “Hasan Teke gelecek, dertler bitecek” tezahüratlarıyla yer aldılar.

Hasan Teke4-i655b41fb9db09.jpg

Hasan Teke8-i655b4207b5759.jpg

Hasan Teke1-i655b421cf28fb.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image