Arama

Günay transferinde Gaziantep FK yönetiminden şaşırtan karar

1 yıl önce

Günay Güvenç Gaziantep Futbol Kulübü ile yol ayrımına gelirken Galatasaray ile her konuda anlaştı. Ancak ilginç bir detay ortaya çıktı. Gaziantep yönetiminin Galatasaray’dan hiçbir para talebinde bulunmadığı iddia edildi.

Günay transferinde Gaziantep FK yönetiminden şaşırtan karar
ad image
ad image

Galatasaray, Günay'a karşı Baran Aksaka'yı ve Batuhan Şen'i Gaziantep FK'ya kiralık olarak veriyor. Bu iki genç bu sezon Gaziantep Futbol Kulübü'nde kiralık olarak forma giyecekler. 
Bu arada ilginç bir detay ortaya çıktı. Günay'ı Galatasaray'a gönderen Gaziantep Futbol Kulübü yöneticilerinin sarı-kırmızılı kulüpten hiçbir şekilde bonservis talebinde bulunmadıkları iddia edildi. Ancak Galatasaray ikinci başkanı Erdem Timur'un depremden etkilenen Gaziantep Futbol Kulübü'ne katkı olması nedeniyle 250 bin Euro vereceği gelen bilgiler arasında. Gaziantep Futbol Kulübü'nün hiçbir şekilde bonservis bedeli istememesi şaşkınlık yaratırken Galatasaray yönetimi Gaziantep'e jest yapmış oldu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image