Arama

Göztepe-Altay maçında havai fişekler stada nasıl alındı?

1 yıl önce

Türk futbo tarihine kara bir gece olarak yazılan önceki akşam Göztepe ile Altay maçı yaşanan olaylarla yarıda kaldı. Göztepeli bazı taraftarlar içeriye aldıkları havai fişekleri patlatınca olaylar çıktı. Çıkan olaylar Türk futboluna ağır bir darbe oldu.

Göztepe-Altay maçında havai fişekler stada nasıl alındı?
ad image
ad image

İzmir Valiliği, Göztepe-Altay maçında yaşanan futbol terörüyle ilgili açıklama yaptı. Stada fişekleri ambulans sürücülerinin soktuğu belirlendi.

MAÇ ERTELENDİ

Göztepe-Altay maçında yaşanan futbol tererü gündemdeki yerini koruyor. Maçın 19. dakikasından Altay tribünlerinden Göztepe tarafına atılan fişekle Mehmet Çakır isimli taraftar yaralandı. Ambulans, Mehmet Çakır'ı hastaneye götürmek için sahadayken Altay kalecisi  Ozan Evrim Özenç, sopayla saldırıya uğradı. Maç ertelendi.

HAVAİ FİŞEKLERİ KİM STADA SOKTU

Yaşananlarda en çok merak edilenlerden biri işaret fişeklerinin stada nasıl sokulduğuydu. Bu sorunun yanıtı İzmir Valiliği'nin açıklamasıyla yanıt buldu.

İzmir Valiliği, statta görevli özel ambulans şirketi şoförlerinin yanıcı maddeleri tuvalete bıraktığını duyurdu.

Etiketler : Göztepe Altay İzmir Türk futbolu Havai fişek taraftar kaleci İzmir Valiliği
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image