Arama

GKN Kargo ile imzalar atıldı

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunda geçerli olmak üzere forma kol sponsoru olarak kurumsal kargo taşımacılığı yapan GKN Kargo ile sözleşme imzaladı.

GKN Kargo ile imzalar atıldı
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ile GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek ile GKN Kargo yöneticileri katıldı.

 

“BU DESTEK BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

 

Kulüp Başkanı Memik Yılmaz yaptığı konuşmada GKN Kargo’ya teşekkürlerini ileterek, “Yaşadığımız deprem sürecinin ardından kulübümüze verilen bu destek bizler için çok değerli. GKN Kargo, son yıllarda Türk futboluna büyük bir özveriyle önemli katkılarda bulunuyor. Başta GKN Kargo yönetim kurulu başkanı Gökhan bey olmak üzere, değerli şirketi ve tüm çalışanlarına gönülden teşekkür ederim. İnşallah bu iş birliğimiz artarak devam edip, kulübümüzün başarılarında kendilerinin de payı olacaktır” dedi.

 

“UMUT DOLU BİR ANI PAYLAŞMAK İÇİN TOPLANDIK”

 

GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek de yaptığı konuşmada, Gaziantep Futbol Kulübümüze yeni sezonda başarı dileyerek; “6 Şubat’ta depremin yarattığı acıyı ve kayıpları derinden hissediyoruz. Bugün burada sadece sevinç değil aynı zamanda umut dolu bir anı paylaşmak için toplandık. GKN Kargo olarak, Gaziantep Futbol Kulübü'nün lige geri dönüşünü ve sponsorluk anlaşmamızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlaşma, sadece bir kulübe destek vermek anlamına gelmiyor. Aynı zamanda, şehrimizin dayanışma gücünü, sporun birleştirici etkisini ve bir araya geldiğimizde neler başarabileceğimizi yansıtıyor. Bizler, sponsorluk anlaşmamızla, Gaziantep Futbol Kulübü'nün lige dönüşünde yanında olduğumuzu ifade etmek ve başarılarına katkı sağlamak için buradayız. Hep birlikte, Gaziantep Futbol Kulübü'nün geri dönüşünde ve şehrimizin geleceğinde daha büyük adımlar atmaya hazırız. Sporun ve dayanışmanın gücüyle, daha güzel yarınlara ulaşacağımıza inancımızı ifade etmek istiyorum. Bizler GKN Kargo olarak, sponsorluk anlaşmamızın ötesinde, Gaziantep’e olan bağlılığımızı ve desteğimizi en güçlü şekilde hissettirmeye kararlıyız. Yeni sezonda Gaziantep Futbol Kulübü nezdinde tüm takımlarımıza ve sporculara gönülden başarı dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image