Arama

Gerçek Belediyecilik Şehitkamil’de! Alkışlar Rıdvan Fadıloğlu’na

7 ay önce

Şehitkamil Belediyesi’nin tecrübeli başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptıkları ve yapacakları ile adeta kıskandırıyor

Gerçek Belediyecilik Şehitkamil’de! Alkışlar Rıdvan Fadıloğlu’na
ad image
ad image

Şehitkamil Belediyesi’nin tecrübeli başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptıkları ve yapacakları ile adeta kıskandırıyor. Fadıloğlu, gerçek belediyecilik sloganıyla çıktığı bu yolda yaptığı hizmetlerle takdir topladı. 4. Kez aday olan Fadıloğlu, basın mensuplarına yaptıkları hizmetleri tek tek anlatarak Türkiye’nin 6. Büyük ilçesi Şehitkamil’in değişimini gözler önüne serdi. 

DSC08033 (1)-i65ce2ff6bd19f.jpg

FADILOĞLU, ÖZGÜLER VE EKİP HARIL HARIL ÇALIŞTI

Tekspor’dan Mustafa Teke’nin de hazır bulunduğu toplantıda Rıdvan Fadıloğlu hizmetlerini büyük bir gururla anlattı. Gaziantep’in önemli bir ilçe belediyesi olan Şehitkamil Belediyesi’nde Rıdvan Fadıloğlu ve Murat Özgüler ikilisi başta olmak üzere tüm ekip ilçenin eğitimden kültüre, sanattan, yeşil alanlara ve kentsel dönüşüme kadar büyük bir hizmet gördüğü ortaya çıktı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; sosyal belediyecilik, yol, eğitim, spor, kültür, sanat, geri dönüşüm, yeşil alan gibi konularda bugüne kadar çok sayıda çalışma yaparak adeta kıskandırdı. 

Rıdvan1-i65ce301002e68.jpg

DEDİKODULARA SERT ÇIKTI

Şehitkamil Belediye Başkanıve 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilen Rıdvan Fadıloğlu, gazetecilerle yaptığı basın toplantısında dedikodu yapanlara sert yüklendi. Fadıloğlu, “Benim boğazımdan delikli kuruş geçmedi. Benim günahımı alıyorlar. Kim ihalede bir kuruş fazla verirse ihaleyi o alır. Benim nereden geldiğimi herkes çok iyi biliyor. Onun için dedikodu yapanlar kendilerine baksınlar” dedi. 

BENİM BOĞAZIMDAN DELİKLİ KURUŞ GEÇMEDİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gazetecilere yaptığı değerlendirmede hizmetleri tek tek anlatırken özellikle MRF Grubun Karşıyaka Tekel civarında yaptığı inşaatlarla ilgili sert söylemlerle bulundu. Fadıloğlu, “Benim boğazımdan delikli kuruş geçmedi. Ben işime bakıyorum. Kırsa kesimede diğer İbrahimlı bölgesine de en iyi hizmeti götürmeye devam edeceğim. 3 dönemlik belediye başkanlığım dönemimde çok önemli hizmetler yaptık. Şehitkamil, Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi. Burada yaptığımız tesisler, taziye evleri, spor tesisleri, yollar ve kentsel dönüşüm her zaman örnek gösterildi. Gerçek belediyecilik yaptık” dedi. 

Rıdvan2-i65ce30312a35e.jpg

KÜLTÜRDEN SANATA, SPORA BÜYÜK BİR HİZMET

Başkan Fadıloğlu, 15 yıl boyunca Şehitkamil'de yürütülen hizmetleri sunum eşliğinde anlattı. Toplumun her kesimini kapsayacak vizyon projeler hayata geçirdiklerini vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; sosyal belediyecilik, yol, eğitim, spor, kültür, sanat, geri dönüşüm, yeşil alan gibi konularda bugüne kadar çok sayıda çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, 'gönül belediyeciliği' anlayışıyla doğumdan ölüme her yaştan kişiyi kapsayacak hizmetler sunduklarını anlatarak Şehitkamillilerin her hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.

MRF BABAMIN OĞLU DEĞİL

Başkan Fadıloğlu, “Kentsel dönüşüm ihalesi yaptık. Bilboarda çıktık, ilana verdik, hatta şehirdeki birkaç müteahhit firmaya giderek gelin ihaleye girin dedik. İlk ihaleye katılım oldu. İkinci etaba da oldu ancak 3 ve dördüncü etaba kimse girmedi. Bir firma bu işi üstlendi ve zamanında yaparak İpekyolu kentsel dönüşümü büyük oranda tamamladı. Bu sırada firmanın baş harflerinden yola çıkarak benimle firmayı ortak göstermek isteyenler oldu. Ben bu dedikodu kazanında cevap vermedim ama şimdi cevap veriyorum. Ben burada dedikodu çıkaranlara ‘Vicdansızlık yapmayın Allah’tan korkun. Adamın firmasının baş harfleri ile benim isim ve soyismi birbirine bağlayarak algı oluşturmak tuhaf insanların işidir. Benim verilmeyecek hesabım yok, belediyenin bir kuruşuna zarar ettirmemek için üç dönemdir neler yaptığımı bu kent gördü.” diye konuştu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image