Arama

Gençlerin ağabeyi Bünyamin Bozgeyik

1 yıl önce

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan sonra Ak Parti Gaziantep Milletvekili olan Bünyamin Bozgeyik, deprem bölgesi Nurdağı ve İslahiye’de gençlerin adeta ağabeyi oldu.

Gençlerin ağabeyi Bünyamin Bozgeyik
ad image
ad image

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı döneminde Gaziantep'e yapılan spor yatırımlarında başrol oynayan Bünyamin Bozgeyik. Ak Parti'den Gaziantep Milletvekili olduktan sonra deprem bölgesinde gençlerin ağabeyi oldu. Meclisin tatil olmasıyla birlikte soluğu Gaziantep'te alan Bünyamin Bozgeyik, bu hafa başından buyana Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu ile birlikte İslahiye ve Nurdağı gençlik merkezlerini gezerek burada gençlerle voleybol maçı oynadılar. Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ın da katıldığı bu ziyarette Bozgeyik, "İslahiye Gençlik Merkezimizde kıymetli sporcularımızla voleybol maçı yaptık. Voleybolda Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan takımımızın gözü arkada kalmasın, rekorlarımıza yenilerini ekleyecek altyapı gümbür gümbür geliyor" ifadelerini kullandı. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image