Arama

Gaziantepspor’un eski oyuncusu Oktay Derelioğlu darp edildi

9 ay önce

Gaziantepspor, Beşiktaş ve milli takımımızın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu trafikte iki kişi tarafından darp edildi .

Gaziantepspor’un eski oyuncusu Oktay Derelioğlu darp edildi
ad image
ad image

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, trafikte yaşanan kavga sonucunda darp edildi. İlk yapılan müdahalede Oktay Derelioğlu'nun omzunun çıktığı ve çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlendi.

Oktay Derelioğlu,  "İki tane şehir magandası indi arabadan. Bizi darbetmeye başladılar. Tek yönlü yola girmek için sıra bendeydi. Baktım. Yer vermiyor. Kendimi biraz ileriye attım. Sola doğru geçmesini bekledim. Ondan sonra üstüme kırdı arabayı... Orada benim kapımı açmaya çalıştı. Tabii biz de kendimizi korumaya, kendimizi müdafaa etmeye çalıştık. Daha sonradan diğer arkadaş indi iki kişi. Hiçbir olay yok. Bu öfke bu kin niye. Eşim yanımda. Olayın akabinde omzum çıktı. Beyin kanaması geçirdim. Ölebilirdim de. Devlet büyüklerimizden bu olay örnek teşkil etsin istiyorum. Gerçekten bu adamlara ağır cezalar almalarını istiyorum."

Başak Derelioğlu,  "Elinde bıçak, belinde silah olduğu bir dönemdeyiz maalesef. O yüzden çok şükürler olsun ki Allah bağışladı. Hiçbir tartışma yok. Benim tarafımdan geliyor, içinde kadın olduğunu da görüyor arabada. Ona rağmen diğer yanındaki arkadaş iniyor. Oktay'ın kapısını açıyor. Ve saldırmaya başlıyor. Sanki düşmanı görmüş gibi. Yani o nefret, yüzündeki o nefreti görmeniz lazımdı. Gerçekten insanlar çok kötü olmuş artık"

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image