Arama

Gaziantepspor ismi üzerinden reklam yapmayın

1 yıl önce

Son günlerde Gaziantep Futbol Kulübü’nün bazı yöneticileri kulübün ismini Gaziantepspor yapacaklarını açıklamasından sonra Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci açıklama yaparak Gaziantep FK yönetimine tavsiyede bulundu. 

Gaziantepspor ismi üzerinden reklam yapmayın
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni sezon planları yapılırken daha önceki kulüp başkanı Cevdet Akınal’ın Gaziantepspor logosu ve ismi için yaptığı girişim sonuçsuz kalırken şimdi ise Gaziantep FK’nın yeni yönetiminden bazı isimler Gaziantepspor ismini alacaklarını iddia etmelerine rağmen böyle bir girişimin nasıl bir sonuç vereceği merak edildi. 

MUTLU ÖZPİNECİ TAVSİYEDE BULUNDU 

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci yaptığı yazılı açıklamada Gaziantepspor ismini alacaklarını iddia eden Gaziantep FK yöneticilerine tavsiyede bulunarak, “Son zamanlar da Gaziantepspor’un isim hakkının alınacağı ve Gaziantepspor ile Gaziantep FK kulüplerinin birleştirileceği yönünde aslı astarı olmayan bilgiler bilinçli bir şekilde kamuoyu ile paylaşılıyor ve bu konuda algı oluşturulmaya çalışılıyor. Gaziantepspor’un ismi hakkı defalarca alınmak istenmiş ama her seferinde reddedilmiştir. Bu girişim hukuken mümkün değildir. Çünkü, geçmişte emsal kararlar vardır. Gaziantep FK yönetimine naçizane tavsiyem borçları Gaziantepspor’un borçlarından çok daha fazla olan Gaziantep FK kulübüne konsantre olmaları gerekiyor. Çünkü çok tehlikeli bir süreç kendilerini bekliyor. Bu tür yalan yanlış bilgiler ile kamuoyunu meşgul etmenin hiç bir faydası yoktur. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image