Arama

Gaziantep'te yüzme bilmeyen kalmasın

2 hafta önce

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gaziantep'te yürüttüğü 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi' kapsamında son 6 yılda 52 bin kişi yüzme eğitimi aldı. Proje, Gaziantep Olimpik Yüzme Havuzu'nda ve portatif havuzlarda devam ediyor.

Gaziantep'te yüzme bilmeyen kalmasın
ad image
ad image

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2018 yılında başlatılan "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" Gaziantep’te büyük bir başarıya imza attı. Türkiye'nin en büyük yüzme havuzlarından biri olan Gaziantep Olimpik Yüzme Havuzu’nda 7'den 70'e birçok kişi yüzme öğrendi. Proje, özellikle sıcak yaz günlerinde çocuklar ve yetişkinler tarafından yoğun ilgi gördü.

6 yıl içinde 52 bin kişi eğitim aldı

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen projede, 32 yüzme antrenörü ve cankurtaranlar eşliğinde yüzme eğitimi veriliyor. 6 yıl içinde 52 bin kişi eğitim aldı, yetenekli sporcular lisans aldı ve şampiyonalara hazırlandı. Proje, hafta içi ve hafta sonu kurslarıyla yıl boyunca devam ediyor ve kayıtlar her zaman açık.

yüzme2-i66d56f0322d51.jpg

yüzme4-i66d56f11e6a4f.jpg

yüzme4-i66d56f1ee43f3.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image