Arama

Mustafa Teke yazdı.. Gaziantep’te bu vekil başka vekil!

1 yıl önce


Mustafa Teke yazdı.. Gaziantep’te bu vekil başka vekil!
ad image
ad image

Yıllardır yakından tanıdığım ve yaptığı hizmetlerle her zaman takdir ettiğim, spora verdiği destekle herkesin gönlünde taht kurmuş bir isim… Bu isim Ak Parti’den bu yıl milletvekili seçilen Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik.. Gaziantep’in öz evladı ve spor camiasının yakından tanıdığı bir isim. Spor Toto’da görev aldığı süre içerisinde Gaziantep’in sporda gelişmesinde, tesisleşmesinde, salonların çoğalmasında hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Bünyamin Bozgeyik, sadece Gaziantep’e değil Türkiye’nin dört bir yanında spora maddi ve manevi büyük destek sağladı. Bünyamin Bozgeyik’in spora olan katkısını en yakından bilen birisi olarak Milletvekili adaylığı sürecinde de, vekil olduktan sonraki teşekkür gezisinde de gördüğü ilgi ve alaka gerçekten çok güzel. Şehirde, ilçelerde, köylerde ve kısaca gittiği her yerde büyük bir sevgiyle karşılanıyor Bünyamin Bozgeyik. Sevilen, sayılan ve hizmetleriyle takdir kazanan bir isim.

“O Bizden birisi. Halkın içerisinden gelen bir isim” Bünyamin Bozgeyik.. Bunu sadece ben demiyorum, Şehitkamil’in ve Şahinbey’in köylerine kadar gidin herkes aynı cümleyi kullanıyor. Çünkü, Ankara’da olduğu süre içerisinde Gaziantepli’nin  rahatlıkla ulaşıp derdini anlatabildiği bir bürokrat Bünyamin Bozgeyik.. Spor Toto Teşkilatı’nı Türkiye’de sayılı kurumların başında gelen bir kurum haline dönüştüren bu isim için artık Gaziantep’e daha çok hizmet etme zamanı. Ben, Bünyamin Bozgeyik’in yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyebilirim. Çünkü, vizyon var, çalışkan ve sevilen bir isim. Herkesin takdirle karşıladığını yakından takip ediyorum. Bu şehre vekilliği döneminde de çok büyük katkı sağlayacaktır.. Yolun açık olsun sayın vekilim..
Bozgeyik-Teke-i64e5c27aeb36a.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image