Arama

Gaziantep Polisgücü, Viyana'da Avrupa şampiyonluğunun peşinde

7 ay önce

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü erkek hokey takımı Avusturya'da yeni şampiyonluk peşinde. Euro Hokey Avrupa Kulüpler şampiyonası yarın başlıyor.

Gaziantep Polisgücü, Viyana'da Avrupa şampiyonluğunun peşinde
ad image
ad image

Türkiye'de hokeyin güçlü kulübü Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü erkek hokey takımı Avusturya'da yeni şampiyonluk peşinde. Avusturya'nın başkenti Viyana'da oynanacak olan Euro Hokey Kulüpler Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü erkek hokey takımı tüm hazırlıklarını tamamlayarak Viyana'ya gitti. Viyana'da güçlü rakipleriyle karşılaşacak olan Polisgücü, burada ilk maçını yarın Almanya takımı Harvestehuder THC ile oynayacak. Euro hokey TV'den canlı olarak yayınlanacak olan maçların hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep ekibi, Viyana'dan yeni bir şampiyonlukla dönmek istiyor. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, bu yıl hem erkeklerde hemde kızlarda yeni bir Avrupa Şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek, "Erkek takımımız yarın Avrupa kulüpler şampiyonası için sahaya çıkıyor. Hazırlıklarımız tamam. Yeni transferlerle kadromuzu güçlendirdik. Ülkemize ve şehrimize yeni bir başarı kazandırmak istiyoruz" dedi. 

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü, teknik direktörü Yusuf Kasım ise, "Takım olarak hazırız. Avrupa Şampiyonası'nda en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı. 

Polisgücü takım Avusturya3-i65cc864176618.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image