Arama

Gaziantep Lisesi'nden kaleci Eyüp Türkaslan'a büyük vefa

1 ay önce

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Gaziantepli futbolcu Ahmet Eyüp Türkaslan adına Gaziantep Lisesi'nde düzenlenen masa tenisi ve futbol turnuvası sona erdi.

Gaziantep Lisesi'nden kaleci Eyüp Türkaslan'a büyük vefa
ad image
ad image

Türk futbolunun ve Gaziantep futbolunun önemli ismi olan ve 6 Şubat asrın felaketinde Malatya'da enkazın altında kalarak şehit olan kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan adına Gaziantep Lisesi'nde düzenlenen ve 30 sınıfın katıldığı futbol turnuvası sona erdi. Final maçını Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Yasip Tepe, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Gülistan, Gaziantep Valiliği Özel Kalem Müdürü Mehmet Cemal Orhan, Üniversite döneminde hocalığını yapan Prof. Dr. Önder Dağlıoğlu, Prof. Dr. Uğur Abakay, Prof. Dr. Fikret Alıncak, Prof. Dr. Fırat Akcan, Gaziantep Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Emin İnce ile Merhum Eyüp Türkaslan'ın annesi Emine Türkaslan ve ağabeyi Muhammet Salih, Osmanlıspor'dan takım arkadaşı olan Şanlıurfaspor takım kaptanı Mehmet Yiğit, Gaziantepspor'dan hocası Abdulkadir Aslan, Abdülhamit Türkaslan ve çok sayıda öğrenci ve veli izledi. 

Türkaslan12-i664f3df9e2e2a.jpg

30 sınıfın katılımı ile gerçekleşen Ahmet Eyüp Türkaslan Sınıflar arası futbol turnuvasında birinci ve şampiyon olan 11-A sınıfı takımına ödülünü Gaziantep Valisi Kemal Çeber verirken ikinci olan 10-G sınıfı takımın madalya ve ödüllerini ise Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe takdim etti. 

Türkaslan10-i664f3df8abfd5.jpg

Gaziantep Lisesi Müdürü Mehmet Kürşat Hamurlu ve tüm öğretmenler Gaziantep Lisesi mezunu olan Ahmet Eyüp Türkaslan'a büyük bir vefa gösterirken törende konuşan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, "En önemli değerlerimizden biri de şüphesiz ki Vefa. Gaziantep Lisesi'ni tebrik ediyorum. Ahmet Eyüp kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. 

Gaziantep Valisi Çeber, turnuva sonrasında Eyüp Türkaslan'ın annesi ve ağabeyine  plaket vererek teşekkür etti. 

Türkaslan8-i664f3df78495f.jpg

Türkaslan11-i664f3df9555f6.jpg

Türkaslan9-i664f3df82c957.jpg

Türkaslan7-i664f3df6f1bc8.jpg

Türkaslan4-i664f3df4b64fc.jpg

Türkaslan5-i664f3df587d1a.jpg

Türkaslan13-i664f3dfa7c7a5.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image