Arama

Gaziantep Lisesi'nden anlamlı turnuva, Eyüp Türkaslan unutulmadı

3 ay önce

Türk futbolunun ve Gaziantep futbolunun önemli ismi olan ve 6 Şubat asrın felaketinde Malatya'da enkazın altında kalarak şehit olan kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan adına Gaziantep Lisesi'nde sınıflar arası futbol turnuvası düzenleniyor.

Gaziantep Lisesi'nden anlamlı turnuva, Eyüp Türkaslan unutulmadı
ad image
ad image

Türk futbolunun ve Gaziantep futbolunun önemli ismi olan ve 6 Şubat asrın felaketinde Malatya'da enkazın altında kalarak şehit olan kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan adına Gaziantep Lisesi'nde sınıflar arası futbol turnuvası düzenleniyor. Final maçının Perşembe günü oynanacağı öğrenilirken Gaziantep Lisesi'nin bu duyarlı davranışı alkışı hak etti. Ahmet Eyüp Türkaslan anısına düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvası final maçı ve ödül töreni programı da belli oldu. 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak olan final müsabakası sonrası ödül töreni düzenlenecek. Türk futboluna yıllarca hizmet eden ve son olarak Yeni Malatyaspor forması giyen Ahmet Eyüp Türkaslan, 6 Şubat depreminde Malatya'da enkazın altında kalarak hayatını kaybetmişti. 

Ahmet Eyüp Türkaslan2-i664b294c40c9b.jpg

Gaziantep Lisesi'nde 23 Mayıs Perşembe günü deprem şehitlerinin anısına Kuran'ı Kerim tilaveti okunacak ve dualar edilecek. Saat 12.15'te final maçı oynanacak ve akabinde ödül töreni düzenlenecek. 290 öğrencinin ve 31 sınıfın katılımıyla gerçekleşen Ahmet Eyüp Türkaslan futbol turnuvasına ilginin büyük olduğu görülüyor. 

11 Eylül 1994 yılında Gaziantep'te doğan Ahmet Eyüp Türkaslan, Gaziantepspor, Ankara Bugsaş, Osmanlıspor, Ankaraspor, Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor formaları giydi. 

Ahmet Eyüp Türkaslan5-i664b295b9c960.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image