Arama

Gaziantep Kalyon'da depremzedeler unutulmadı

1 yıl önce

Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Süper Lig'in son haftasında Kalyon Stadı'nda konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken tribüne gelen taraftarlar ise açtıkları pankartla depremzedeleri unutmadılar.

Gaziantep Kalyon'da depremzedeler unutulmadı
ad image
ad image

Gaziantep ALG Spor, TFF Kadınlar Süper Lig'in son haftasında Kalyon Stadı'nda konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken tribüne gelen taraftarlar ise açtıkları pankartla depremzedeleri unutmadılar. Bu karşılaşmanın tüm gelirlerinin ise depremzedelere bağışlanacağı açıklandı. Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, Pazar günü oynanan maçın büyük önem arzettiğini söyledi.

TFF Kadınlar Süper Lig'in 18. haftası ve normal sezonun son maçında Gaziantep ALG Spor, ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş'ı konuk etti. Gaziantep Kalyon Stadı'nda oynanan, taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ve tüm gelirlerinin depremzedelere bağışlandığı maçı ALG kazanırken bu maçta tribünlere gelen taraftarlar ise güzel bir görüntü oluşturdular. Galibiyeti taraftarlarla birlikte kutlayan oyuncuların neşeli oldukları gözleniyor. Gaziantep ALG ile Beşiktaş arasında oynanan maçın tüm gelirlerinin ise depremzedelere bağışlanacağı açıklanırken taraftarlar açtıkları pankartla deprem bölgesine destek verdiler. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image