Arama

Gaziantep Kalespor'un Savaş'çısı

10 ay önce

Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren Gaziantep Kalespor’un en önemli transferlerinden birisi olan Savaş Doğan, artık kendi memleketinin takımı için ter dökecek.

Gaziantep Kalespor'un Savaş'çısı
ad image
ad image

Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren Gaziantep Kalespor’un en önemli transferlerinden birisi olan Savaş Doğan, artık kendi memleketinin takımı için ter dökecek. Şu ana kadar Türkiye liglerinde oynadığı takımlarda adından sıkça bahsettiren Savaş Doğan, Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci’nin devreye girmesiyle Süper Amatör kümenin şampiyonluk adayı Kalespor ile sözleşme imzaladı. Gaskispor’da yetişen ve daha sonra sırasıyla İskenderun 1967, Kızılcahamamspor, Refahiyespor, Gölcükspor, Sandıklıspor, Bornova 1881, Sarıkamış Bld. Kepez Bld. Kırşehir Bld. Bartınspor, Şanlıurfa Bld. Sultangazi, Diyarbakır, Kilis ve Polatlı gibi kulüplerde forma giyen Savaş, bundan böyle Kalespor’un şampiyonluğu için ter dökecek. Gaziantepli futbolcu, kendi şehrine yeniden döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, “Mutlu Özpineci ve Erhan başkanımızın isteği üzerine buraya geldim. Burada kendilerini mahcup etmemeye çalışacağım” dedi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image