Arama

Gaziantep Kalespor'da kan değişimi! Yeni teknik direktör Elmas oldu

1 yıl önce

Gaziantep Süper Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi veren Gaziantep Kalespor'da teknik direktörlüğe Abdullah Elmas getirildi. Daha önce Araban Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik adam bu sezon Kalespor'un şampiyonluğu için çaba gösterecek.

Gaziantep Kalespor'da kan değişimi! Yeni teknik direktör Elmas oldu
ad image
ad image

Gaziantep Süper Amatör Küme takımlarından Kalespor’da kan değişimi oldu. Teknik Direktör Hanifi Semiz ile yollarını ayıran Kalespor yönetimi, takımın başına daha önce Araban Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan Abdullah Elmas’ı getirdi.
Ligde şampiyonluk iddiasını sürdüren Gaziantep Kalespor, teknik direktörlük görevine Abdullah Elmas’ı getirdi. Hanifi Semiz ile yollarını ayıran Kalespor yönetimi, önceki akşam Elmas ile bir toplantı yaparak sözleşme imzaladı. Yeni teknik direktör Abdullah Elmas ise takımının antrenmanını kenardan izleyerek futbolcularla kısa bir görüşme yaptı. Gaziantep Kalespor yönetimi ise ligin ikinci yarısında daha başarılı olmak ve hedefe ulaşmak için kenetlenirken teknik direktörlük konusunda ise kan değişimine gittiler.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image