Arama

Gaziantep GSK'nin play-off rakipleri belli oldu

6 ay önce

Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig B grubunda mücadele eden Gaziantep Gençlik Spor Kulübü’nün play-off rakipleri belli oldu.

Gaziantep GSK'nin play-off rakipleri belli oldu
ad image
ad image

Yarı Final maçları 14-15-16 Mart 2024, Konya Karatay Kongre Merkezi Büyük Salonu’nda oynanacak. Gaziantep Gençlik Spor Kulübü ilk gün maçında Niksar ile karşılaşacak. Kırmızı siyahlılar ikinci gün İstanbul BSSK ile son gün ise Altekma ile oynayacak. Gaziantep temsilcisi burada oynayacağı üç maç sonrası grubunda ilk iki sırada yer alması halinde final grubuna kalacak.

Ali Bağcı-i65f0299fa63d1.jpg

ALİ BAĞCI TAKIMINA GÜVENİYOR

 Normal sezonu namağlup bitirdiklerini hatırlatan takım başantrenörü Ali Bağcı, “Çok iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim. Takım içindeki uyum ve çalışkanlık bizleri mutlu ediyor. Şimdi artık tamamen Play-off maçlarını düşünmeye başladık. Konya’da oynayacağımız maçlarda Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz tabi öncelikle yarı final maçlarını başarıyla geçip, sonra final maçlarını düşünmek. Buraya gelirken bizlere desteklerini esirgemeyen Valimiz Kemal Çeber’e, milletvekilimiz Bünyamin Bozgeyik’e, il müdürümüz ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image