Arama

Gaziantep Gençlik Spor'un efeleri dolu dizgin

8 ay önce

Gaziantep Gençlik Spor Kulübü Voleybol takımı başarıdan başarıya koşuyor. Ali Bağcı yönetimindeki Gençlik Spor Kulübü, 10 maçta 10 galibiyet ile şampiyonluğun en büyük adayı oldu.

Gaziantep Gençlik Spor'un efeleri dolu dizgin
ad image
ad image

 

 

Alparslan Endüstri Erkekler 1. Lig B grubunda Gaziantep’i temsil eden Gaziantep Gençlik Spor Kulübü, Şanlıurfa Depsaş’ı 24-14, 25-23, 21-25, 25-20’lik setlerle 3-1 mağlup etti.  Ali Bağcı önderliğinde çıkışını sürdüren ve şu ana kadar oynadığı 10 maçtan 10 galibiyet alan Gençlik Spor Kulübü voleybol takımı bu başarılarla ligdeki yükselişini sürdürüyor.  Ali Bağçı, "Hedefi olan bir takıma karşı mücadele ettik. Rakibimiz de bu ligin iddialı ekiplerinden birisi. Kazandığımız için mutluyuz. Rakibimiz 4 tane yeni transfer ile mücadele etti. Play-Off hedefi olan bir takıma karşı deplasmanda galip gelmek önemliydi ve bunu başardığımız için mutluyum. Kendi evinde oldukça etkili bir oyun sergileyen bir ekip, ligin ikinci devresi özellikle Play-Off hedefi olan takımların zor mücadelesine sahne olacak. Herkes ilk dört için mücadele ediyor bu nedenle daha zor maçlar olacak. Biz takım olarak buna hazırız ver hedefimize doğru ilerliyoruz" dedi.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image