Arama

Gaziantep FK’ya transfer müjdesi

1 yıl önce

Alin Tosca ve Merkel’in FİFA’ya gitmesinden dolayı transfer tahtası kapalı olan Gaziantep Futbol Kulübü’nün transfer yapabilmesi için başkan Memik Yılmaz harekete geçti. Bu iki futbolcunun alacaklarını ödemeye hazırlanan Yılmaz, kulübün transfer tahtasını açacak.

Gaziantep FK’ya transfer müjdesi
ad image
ad image

2023-2024 sezonunda Süper Lig’de yoluna devam edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Merkel ve Alin Tosca nedeniyle transfer yasağı gelmişti. Bu iki futbolcunun kulübü alacaklarından dolayı FİFA’ya şikayet etmesi nedeniyle Gaziantep Futbol Kulübü’nün transfer tahtası kapandı. Bu nedenle eli kolu bağlı olan Gaziantep yönetimi harekete geçerek transfer tahtasını açmaya karar verdi. Kulüp Başkanı Memik Yılmaz’ın girişimleri sonrasında Merkel ve Alin Tosca’nın alacaklarının ödenmesine karar verildi. Bu hafta sonuna kadar her iki oyuncunun alacakları ödenerek kulübün transfer tahtası açılacak.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image