Arama

Gaziantep FK'ya son haftalarda ne oldu?

1 yıl önce

Süper Lig”de 2022-2023 sezonuna çok iyi bir giriş yaparak ilk 4 maçta 10 puan toplayan Gaziantep Futbol Kulübü, daha sonraki süreçte 5 maçta sadece 2 puan alabilmişti. Bu maçlar sonrasında Konyaspor”u yenerek kötü gidişe dur diyen Gaziantep, Alanyaspor deplasmanında yine saç baş yoldurdu.

Gaziantep FK'ya son haftalarda ne oldu?
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü”nün deplasmanda 2-0 mağlup olduğu Alanyaspor karşılaşmasında takımını ortaya koyduğu performans hem taraftarı hemde teknik heyeti mutlu etmedi.

SIKINTI NEREDE?

Gaziantep Futbol Kulübü”nde üst üste alınan kötü sonuçlar ve takımın performansı taraftarları karamsarlığa iterken takım içerisinde bir sorun olduğu ortaya çıkıyor. Bu sıkıntının ekonomik sıkıntıdan kaynaklandığı ileri sürüldü.

PARALARINI ALAMIYORLAR MI?

Gaziantep Futbol Kulübü oyuncularının ekonomik sıkıntı nedeniyle performanslarında gözle görülür bir düşüş yaşanıyor. Kırmızı-Siyahlı takımın 2-0 mağlup olduğu Alanyaspor karşılaşmasında ortaya konulan görüntü bunu gözler önüne sererken yönetimin biran önce harekete geçmesi bekleniyor.

Etiketler : Gaziantep FK Erol Bulut Alexandru Maxim Alanyaspor Galatasaray Hatayspor Deplasman
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image