Arama

Gaziantep FK'ya Sermet Atay ve Bilal Çeker'den tam destek

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü ile Beşiktaş arasında oynanan maçta gözler sahadan çok şeref tribünündeydi. Gaziantep Futbol Kulübü'ne destek için tribüne gelen MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ve Gaziantepspor eski asbaşkanı Bilal Çeker, takıma destek vererek toparlanmasını sağladılar.

Gaziantep FK'ya Sermet Atay ve Bilal Çeker'den tam destek
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü ile Beşiktaş arasında oynanan maçta gözler sahadan çok şeref tribünündeydi. Bir haftaran buyana Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşanan kongre sürecinden sonra önce dernek yönetimi ardından A.Ş. yönetimi belli oldu. Gaziantep futboluna yıllarca büyük hizmet veren MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile Gaziantepspor eski asbaşkanı Bilal Çeker birlikte maçı izlediler. Gaziantep Futbol Kulübü’nde Futbol Şube Sorumluluğuna getirilen Mehmet Özsayıcı ise tribündeki yerini aldı. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Süper Lig’den sorumlu TFF yöneticisi Müslüm Özmen ise maçı Gaziantep FK başkanı Cevdet Akınal’la birlikte izledi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image