Arama

Gaziantep FK'ya rahatlatan galibiyet! Erol Bulut gitti böyle oldu

1 yıl önce

Tam 9 maç kazanamayan ve ligde düşme potasına giren Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasından sonra gelen Ankaragücü galibiyeti camianın yeniden ayağa kalkmasını sağladı. Ankaragücü maçında hem takımın ortaya koyduğu futbol hemde oyuncuların Erdal Güneş’e sarılmaları takımın üzerinden büyük bir yükün kalktığını gösterdi.

Gaziantep FK'ya rahatlatan galibiyet! Erol Bulut gitti böyle oldu
ad image
ad image

EROL BULUT GİTTİ TAKIM KAZANDI
Gaziantep Futbol Kulübü’nde galibiyet hasreti Erol Bulut sonrasında geldi. Geçtiğimiz hafta Sivasspor yenilgisinden sonra taraftarların büyük tepki gösterdiği ve istifaya davet ettiği Erol Bulut, Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından gönderildi. Bulut’un gitmesinden sonra ise takım çıktığı ilk maçta Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etmeyi başardı.

FUTBOLCULAR GERÇEK FUTBOLUNU OYNADI
Ankaragücü karşılaşmasına Erol Bulut’suz çıkan ve Erdal Güneş ile bu maça hazırlanan Gaziantep Futbol Kulübü oyuncularının sergilediği performans takımın kazanmasını sağladı. Tüm futbolcular bu maçta görevlerini yerine getirirken 9 hafta sonra gelen galibiyet camianın yüzünü güldürdü.

ERDAL GÜNEŞ’E SARILDILAR
Gaziantep Futbol Kulübü oyuncuların deplasmanda kazandıkları Ankaragücü karşılaşmasında gerek gollerden sonra gerekse maçtan sonra Erdal Güneş’e koşarak bu galibiyeti birlikte kutladılar. Sahadaki ve kulübedeki oyuncular Erdal Güneş ile kazanmanın mutluluğunu kutladılar.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image