Arama

Gaziantep FK transferde minimum hata yapmak istiyor

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz açıklamalar yaparak taraftarlara mesaj verdi.

Gaziantep FK transferde minimum hata yapmak istiyor
ad image
ad image

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "Sevgili Gaziantepli Futbolseverler;

 

Kısa bir süre önce gerçekleştirdiğimiz kongremizin ardından yönetim kurulumuzdaki tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sportif olarak saha içinde başarılı bir kulüp yaratmak zorunda olduğumuz kadar, saha dışında da kulübümüzün geleceği adına her konuda detaylı projelerimizle Gaziantep Futbol Kulübümüzün yarınları için de çalışma sorumluluğuyla hareket ediyoruz.  

 

Seçim gününden bu yana yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte toplantılarımızı sürdürüyoruz. Hepimiz yeni sezon öncesi oldukça heyecanlı ve elimizden gelen tüm fedakarlığı yapmaya hazırız. 

 

Taraftarlarımızın bundan sonraki süreçte destekleri bizler için çok büyük önem arz ediyor. Bizler tüm Gazianteplilerin her zaman gurur duyacağı bir takım yaratmak için mücadele edeceğiz. Yakın zamanda duyurusunu yapacağımız kombine ve loca fiyatları da bir kez daha toplumumuzun tüm kesiminin beklentisini karşılar niteliğinde olacağından en ufak şüpheniz olmasın. 

 

Transfer konusunda da ilk günden bu yana benimsediğimiz bir politikamız var. Minimum hata, maksimum fayda. İçinde bulunduğumuz ekonomik şartlarda göz önünde bulundurularak, kırmızı-siyah formamıza en çok katkıyı yapacak oyuncuları aramıza katacağız. Bir kez daha belirtmek istiyorum ki kendi değerlerimize her zaman sahip çıkacağız ve Erdal Güneş hocamıza her koşulda inanacağız ve destek vermeye devam edeceğiz.

 

Bu takımın sahibi Gaziantep’tir, başarıya giden yolda birlik olarak karşılaşacağımız tüm zorlukları birlikte aşma gayretinde olmamız gerekiyor. 

 

Bu vesileyle camiamızın ve taraftarlarımızın Mübarek Kurban Bayramı’nı şimdiden kutlar, güzel yarınlar dilerim. 

 

Sevgi ve Saygılarımla

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image