Arama

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut'tan flaş alt yapı açıklaması

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Türk futbolunun kanayan yarası haline gelen alt yapı konusuna değindi. Erol Bulut, yerli futbolcu yetişmediğini ve alt yapıdan oyuncu çıkmadığını belirterek, yabancı sayısının serbest olması gerektiğini savundu. Erol Bulut, alt yapıdaki hocaların sorumluluk olmadığını ifad ederek, “Alt yapı hocaları A takımın hocası olacağım mantığıyla hareket ediyor” dedi.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut'tan flaş alt yapı açıklaması
ad image
ad image

ALT YAPIDA EĞİTİM ŞART
Futbolcunun gelişimi için altyapıda iyi eğitim verilmesi gerektiğini aktaran Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, şöyle konuştu: "Futbolcuya eğitimi doğru vermediğiniz zaman, Süper Lig'de A takım hocaları sıkıntı yaşayacak ve yaşıyor da. Çünkü futbolcu eksik geliyor. En büyük sorun o. Futbolcunun eğitimini doğru vermediğiniz zaman nasıl kendini geliştirecek? Arda gibi birkaç kişi çıkınca seviniyoruz. 20 yaşındaki futbolcuyu oynatıyorsun performans bekliyorsun. Bazı ülkelerde adam 18 yaşında dünya yıldızı oluyor. Ondan bir tane yok, birkaç tane var. Türkiye'de neden çıkmasın? Ama onun eğitimini, altyapısını doğru hazırlamamız lazım. Altyapıdaki hocaların da sorumluluğu üzerine alması lazım. Hemen ben A takım hocası olacağım diye bakmamaları lazım. Onların yetiştireceği futbolcular A takıma çıktığında zaten büyük bir iş başarmış olacaklar. Onların sayesinde o futbolcular oraya gelmiş olacak."

ALT YAPI HOCALARI SORUMLULUK ALMALI
Erol Bulut, Türk futbolunda alt yapı hocalarının sorumluluk almadığını dile getirerek, “Altyapıdaki hocaların da sorumluluğu üzerine alması lazım. Hemen ben A takım hocası olacağım diye bakmamaları lazım” diyerek alt yapı hocalarının dikkatini çekti.

2-3 KİŞİ ÇIKARMAKLA OLMAZ, YETMİYOR
Türk futbolunda alt yapıdan oyuncu yetişmediği ve yıllardır A takıma bir oyuncu çıkmadığını dile getiren Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, “Bazı ülkelerde adam 18 yaşında Dünya Yıldızı oluyor. Türkiye’den neden çıkmasın. Yeterki siz alt yapıyı bilen, genç oyunculara eğitim verecek isimleri göreve getirin. Alt yapıda görev yapan hocaların da hedefi oyuncu yetiştirmek olsun” diye konuştu.
——————————
GELENEKSEL POZA DEVAM

Antalya kampında son güne girilirken çalışmalarını aralıksız devam ettiren Gaziantep Futbol Kulübü'nde çift kale maçı kazanan takım geleneksel galibiyet pozunu vermeyi ihmal etmedi.
Bir süredir Antalya'da kamp yapan Gaziantep Futbol Kulübü, neşeli bir ortamda lige hazırlanıyor. Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde çalışmalarına devam eden Kırmızı-Siyahlı takımın çift kale maçını kazanan takım geleneksel galibiyet pozunu ihmal etmedi. Maçı kazanan takımda Markovic, Arda, Djilobodji, Valmir Veliu, Furkan, Merkel ve Mustafa Burak Bozan yer aldı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image