Arama

Gaziantep FK, Süper Lig'de en son ne zaman kazandı?

1 yıl önce

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'a 2-1 yenilen Gaziantep FK'nin galibiyet hasreti 9 maça yükseldi. Haftalardır kazanamayan Gaziantep Futbol Kulübü, en son 10. haftada oynadığı Konyaspor'u mağlup etmişti. O maçtan buyana kazanamayan Gaziantep Futbol Kulübü'nün üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.

Gaziantep FK, Süper Lig'de en son ne zaman kazandı?
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü'nün galibiyet hasreti 9 maça çıktı. Son olarak ligin 10. haftasında konuk olduğu Arabam.com Konyaspor'u 1-0 mağlup eden kırmızı-siyahlı ekip, sonraki 9 karşılaşmada 3 puan sevinci yaşayamadı. Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde istediği sonuçları alamayan Gaziantep ekibi, ligde sıkıntılı süreç geçirirken 19 puanla 13. sıraya geriledi. Düşme potasında bulunan Gaziantep Futbol Kulübü, galibiyet hasretine Sivasspor yenilgisiyle devam etti.
Ligin 11. haftasını maç yapmadan geçen Gaziantep temsilcisi, devam eden haftalarda ise sırayla Corendon Alanyaspor'a 2-0, Yukatel Kayserispor'a 2-1 yenildi. 14. haftada VavaCars Fatih Karagümrük ile 3-3, sonraki karşılaşmada Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan kırmızı-siyahlı ekip, Bitexen Giresunspor'a 2-1 mağlup olurken, Medipol Başakşehir ve İstanbulspor maçlarını 1-1'lik skorlarla tamamladı.
Süper Lig'in son 2 haftasında Fenerbahçe ve Demir Grup Sivasspor'a 2-1 yenilen Gaziantep FK'nin galibiyet hasreti de 9 maça çıktı.

İYİ BAŞLADI AMA DEVAM ETTİREMEDİ
Gaziantep FK, iyi başladığı sezonda büyük bir düşüş yaşadı.
Süper Lig'in ilk 6 haftalık bölümünde 3 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi sonunda 11 puan toplayan Gaziantep FK, 6. sırada yer aldı.
Sonraki 13 maçta bir kez kazanabilen ve 4 beraberlik alabilen kırmızı-siyahlı ekip, 6 kez mağlup oldu ve alt sıralara gerileyerek düşme korkusu yaşamaya başladı.
Ligdeki 19. maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 yenilgiyle sahadan ayrılan Gaziantep FK 19 puan toplayabildi.
Gaziantep FK, ligin 21. haftasında 28 Ocak Cumartesi günü deplasmanda MKA Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image