Arama

Gaziantep FK'nın Yılmaz savaşçısı! Memik Yılmaz'dan samimi açıklamalar

11 ay önce

Geçtiğimiz sezon sıkıntılı günler geçiren ve düşme potasına giren, Cevdet Akınal’ın istifası sonrası başkan bulamayan Gaziantep Futbol Kulübü’nün imdadına yetişen İşadamı Memik Yılmaz, göreve geldikten sonra Kırmızı-Siyahlı kulüpte önemli bir değişime gitti.

Gaziantep FK'nın Yılmaz savaşçısı! Memik Yılmaz'dan samimi açıklamalar
ad image
ad image

 

ZOR DÖNEMDE TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYDU

Erol Bulut döneminde sıkıntılı günler geçiren ve yönetimsel sorunlar da yaşayan Gaziantep Futbol Kulübü, 6 Şubat depreminden önce büyük sıkıntılar yaşadı. Depremden iki gün önce Gaziantep’in eski valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in görüşmeleri sonrası başkanlık koltuğuna oturan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Kırmızı-Siyahlı kulübü hem ekonomik krizden çıkardı, hemde Süper Lig’de yaşamasını sağladı. Memik Yılmaz, kendi işinde olduğu için Gaziantep FK’da ince eleyip sık dokuyor.

BEDRETTİN AY VE MUSTAFA TEKE İLE BULUŞTU

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Spor Yazarları Bedrettin Ay ve Mustafa Teke ile bir araya gelerek depremden sonra gelinen noktayı konuştular. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Yılmaz, “Zor bir görev olduğunu biliyordum. Ama, Gaziantep bizim şehrimiz ve biz bu şehrin evladıyız. 10 yıldan buyana bu kulübün içerisinde olan birisi olarak taşın altına elimizi koymamız gerekiyordu. Valimiz ve Belediye başkanımızın da görüşlerini alarak bu göreve soyunduk. Zor bir süreç geçirdik ama şükür toparlandık. 700 milyon civarında olan borcu çabamızla, gayretimizle düşürmeye çalıştık. Günlerce evimize gitmedik, yönetim oluşturduk ve hepimiz çok çalıştık. Belki sportif anlamda istediğimiz noktaya gelemedik ama kulübün yaşaması adına güzel işler yaptık. Ben kendi işimde nasıl titiz davranıyorsam, bu şehrin simgesi olan Gaziantep FK’da da aynı şekilde hareket ediyorum. Kulübün tek kuruşunun boşa harcanmaması için çalışıyoruz” dedi.

Memik Yılmaz-Teke4-i652fd1f904bb9.jpg

DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, büyük çaba göstererek kulübün hem ekonomik olarak hemde futbol takımı olarak ayağa kalkması için büyük çaba gösterirken Erdal Güneş sonrasında Marius Sumudica transferine ise açıklık getirdi. Yılmaz, “Denize düşen yılana sarılır. Bizde teknik direktör değişiminde 30’a yakın hocayla görüştük. Beni arayan arayana oldu. Ama bu kulübü ayağa kaldıracak birisi lazımdı. Yönetimden bir arkadaş Sumudica ismini söyledi. Bende şehrimizin önde gelenleriyle istişare yaparak Sumudica’yı davet ettik. Oda çalışmak istediğini ve buraya bir vefa borcu olduğunu söyledi. Tabi anlaşırken şartlar koyduk. Şehrimizden özür dileyerek buraya geldi. Futbolcuların sevdiği bir teknik adam. O geldikten sonra iki maç kazandık. Futbolcularda antrenmana bile neşeli çıkmaya başladı” diye konuştu.

SONUÇLARIN DÜZELECEĞİNE İNANIYORUM

Memik Yılmaz, Tekspor ekibiyle yaptığı sohbette takımın toparlanmaya başladığını belirterek, “Biz ilk 4 maçta 10 gol yedik ve sadece 2 gol atmıştık. Son 4 maçta iki galibiyet aldık. Bu takımın toparlanmaya başladığını görüyorum. Çünkü, futbolcular istekli ve moralli çalışıyorlar. Taraftarımızın bize güvenmesini ve destek vermesini istiyorum. Bu takım daha iyi günler görecek. Bu takım yıllardır en fazla 5 bin taraftara oynuyordu. Bizimle birlikte taraftar sayımız çok arttı. Mesela ilk 8 haftada 38 bine yakın taraftar maçımıza gelmiş. 4 maçta bu kadar seyirciye oynadık. Biz Gaziantepli olarak başarılı olmak istiyoruz ve bunu başaracağız” şeklinde konuştu.  

Memik Yılmaz-Teke2-i652fd207e6677.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image