Arama

Gaziantep FK’nın üç puanı siliniyor mu?

1 yıl önce

Hürriyet Gazetesi Yazarı Tahir Kum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Gaziantep Futbol Kulübünün 3 puanının silinebileceğini iddia etti.

Gaziantep FK’nın üç puanı siliniyor mu?
ad image
ad image

Hürriyet Gazetesi Yazarı Tahir Kum, sosyal medya hesabındaki paylaşımıyla bazı kulüplerin 3 puanının silineceğini dile getirdi.

Kum , Gaziantep FK ile birlikte Kayserispor , Giresunspor'un , Gençlerbirliği ve Altay'ın da aralarında olduğu kulüplerin mevcut Kulüp Lisans Talimatına göre (geçici maddeler hariç) 3'er puanlarının silineceğini iddia etti.

 

 İşte Tahir Kum’un sosyal medya hesabı yaptığı paylaşım şu şekildeydi.

“Bir gün; Süper Lig'den bazı kulüpler bugünkü TFF Yönetim Kurulu'nda yer alanlarla ilgili "görevi kötüye kullanmaktan" dava açarsa şaşırmam !!

Gerekçe mi !?

Bkz; Kulüp Lisans Talimatı'na 2 ay içinde "iliştirilen" Geçici Madde 25, 26 ve 27 !!

Soru şu; Geçen sezon Kulüp Lisansla ilgili, kulüplere 8 Eylül tarihine kadar "ek süre" tanıyan TFF; bu sezon hangi "gerekçe" ile kulüplere 23 Aralık tarihine kadar "ek süre" tanımıştır !?

Nihai karar verme süreci hangi "mucbir" sebeple tam 3 defa Geçici Madde ile ötelenmiştir !?

Son bi soru; Gaziantep FK ile birlikte Kayserispor ve Giresunspor'un mevcut Kulüp Lisans Talimatına göre (geçici maddeler hariç) 3'er puanlarının silinmesi gerektiği iddiası doğru mudur!? Dahası Gençlerbirliği ve Altay'ın da aralarında olduğu diğer 1.Lig kulüpleriyle birlikte...”

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image