Arama

Gaziantep FK'nın gülen yüzü! Seçil Kömürcü

9 ay önce

Trendyol Süper Lig’de 5. Sezonunu geçiren Gaziantep Futbol Kulübü’nün bayan yönetim kurulu üyesi Seçil Kömürcü, futbolumuza renk katıyor. Kömürcü, bu sezon Gaziantep FK’da önemli isimlerden birisi olurken Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep İl Temsilcisi Aslı Emektar ile bir araya gelerek futbolu ve Gaziantep FK’yı anlattı. 

Gaziantep FK'nın gülen yüzü! Seçil Kömürcü
ad image
ad image

 

Gaziantep Futbol Kulübü'nün bayan yönetim kurulu üyesi ve Matger Yönetim Kurulu Başkanı Seçil Kömürcü, Gaziantep'te bir ilke imza atarak futbolda yönetici oldu. Memik Yılmaz başkanlığındaki icra kurulunda önemli bir görev üstlenen Seçil Kömürcü, Gaziantep Futbol Kulübü'ne renk katan isim oldu. 

YILLAR SONRA BİR İLK

Gaziantep futbolunda yıllar sonra bir bayan iş insanı futbol kulübünün yönetim kurulunda yer alıyor. Bu isim Gaziantep'in sevilen Kömürcü ailesinin fertlerinden Seçil Kömürcü. Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Matger Yönetim Kurulu Başkanı Seçil Kömürcü, Gaziantep futboluna renk katan isim oldu. 

DRAGUŞ'A İMZA ATTIRDI

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz başkanlığında icra kurulunda yer alan Seçil Kömürcü, Kırmızı-Siyahlı takımının önemli transferi Denis Dragus'un imza töreninde hazır bulundu. Kömürcü, daha sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep FK'yı temsil ederken kura çekiminde dikkat çekti. Kömürcü'nün Antep futbolunda dikkat çeken bir isim dikkate alındığında, Antep FK'ya destekleri esirgemiyor. 

Seçil Kömürcü2-i656594f6c7fe1.jpg

TAKİMINA İNANIYOR

Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Matger Yönetim Kurulu Başkanı Seçil Kömürcü, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep İl Temsilcisi Aslı Emektar ile bir araya gelerek takıma inanmadığını söyledi. Ligde yeniden çıkışa geçeceklerini ifade eden Kömürcü, “Sumudica sonrasında Gaziantep Futbol Kulübü iyi bir çıkış yakaladı. Bu çıkışımıza sezon boyunca devam etmek isteyen araştırmacılar var. Yapılan transferlerle iyi bir kadro oluşturulmuştur. Yönetim olarak her zaman takımımızın yanında olma çabamızı gösteriyoruz. Sezon sonunda bu takım ligde iyi bir yerde olacaktır. Taraftarlarımızın bize inanmasını ve desteklenmesini istiyoruz” dedi. 

EMEKTAR'DAN TAM DESTEK

Gaziantep'te bir ilke imza atarak Süper Lig'de Gaziantep Futbol Kulübü'ne yönetici olan Seçil Kömürcü'yü ziyaret eden Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep İl Temsilcisi Aslı Emektar, “Seçil hanımın böyle bir görev üstlenmesi bir bayan olarak beni çok mutlu etti. Çünkü futbolumuzun takip ettiği bir spor dalı. Burada bayan bir arkadaşımızın olması gerçekten çok önemli. Bizde her zaman Seçil hanımın yanında olmaya gayret göstereceğiz” ifadesini kullandı. 

Denis Dragus imza-i6565950b22c3e.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image