Arama

Gaziantep FK'nın borcu bitiyor! Kalan borç ne kadar?

1 yıl önce

6 Şubat’ta yaşanan büyük deprem öncesinde başkan arayan ve ekonomik olarak krize giren Gaziantep Futbol Kulübü’nde çara depremden sonra bulundu. Kulüp Başkanlığı’na Memik Yılmaz’ın geldiği Gaziantep ekibinde 15 futbolcu kiralık olarak gönderilirken 5 oyuncu ile yollar ayrıldı. Bu oyuncuların gitmesiyle birlikte Gaziantep FK’nın yükü azalmış oldu. Kulübün borcunun 3’te 2’sinin deprem sonrasında ödendiği ve kalan borcun ise sezon sonuna kadar kapatılabileceği kaydedildi.

Gaziantep FK'nın borcu bitiyor! Kalan borç ne kadar?
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü’nün deprem öncesinde 580 milyon TL civarında bir borcu olduğu ileri sürülürken bu borçtan dolayı ise 2-3 aday geri çekilmek zorunda kalmıştı. Depremden bir gün önce görevi kabul eden işadamı Memik Yılmaz, kolları sıvayarak kulübün ayakta kalması için kritik kararlar aldıklarını söyledi. Yılmaz ve ekibi, öncelikle futbolcuların kulüp bulmaları konusunda yoğun çaba sarfettiklerini dile getirirken kulübün borcu konusunda ise gerekli girişimleri yaptıklarını dile getirdi.
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, kulübün yüklü miktardaki borcuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Gaziantep Futbol Kulübü’nün Süper Lig’de yaşaması için herkesin taşın altına eline koyması gerekiyor. Deprem sonrasında Gaziantep FK’nın avantajı ligden çekilmesi oldu. Daha sonra 15’e yakın futbolcumuza kulüplerimiz kapıları açtı. Bu transferler sonrasında kulübümüzün üzerindeki yük azaldı. Futbolcularımıza ödeyeceğimiz maç başı taksitleri ve maaşlarından kurtulduk. Bir nebze olsun kulübümüz nefes aldı. Burada kalan oyuncularımızı ise tek tek çağırarak, indirim yapmalarını istedim. Onlarda sağolsunlar gerekeni yaptı lar ve maaşlarını alıyorlar. Kulüp personelimizin geçmiş dönem maaşları ödendi. Şu anda kulübümüzün geleceğini düşünüyoruz. İyi bir yönetim kurulu oluşturarak güçlü bir şekilde yeni sezona başlamak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image